2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

arttér az útkeresésről

Andrea Weaver magyar írónő az arttér-találkozások vendége március 27-én szerdán 17 órától a Lézerpont Látványtárban. A szerző öt regénye jelent meg eddig, melyekkel nagy sikereket ért el. Ezúttal a Jövő krónikája című legújabb kötetét hozza Miskolcra, melyről a közösségépítő esten is beszél a filozófus-antropológus, aki Bach-virágterapeutaként, szellemsebészként és lélekgyógyászként is ismert. Az útkeresésről lesz szó ezalkalommal az ingyenes arttér-programban és a témához kapcsolódik a vendégelőadó szereplése is. További információk a www.arttermiskolc.hu oldalon.
Még több info a vendégről:

Andrea Weaver magyar írónő, akinek eddig öt regénye jelent meg. Első könyve „A XI.Parancsolat”, melyet 22 évesen írt, 1995-ben adott ki, és három hónap alatt 10000 példányban fogyott el. A második könyv, a Társasjáték, 2001-ben látott napvilágot. Osztatlan sikert az Enzír Kiadó gondozásában a 2005-ben megjelent Angyalom?! című könyv hozta. A nagy tetszésre való tekintettel, a könyv folyamatos kiadásokat él meg, alternatív iskolák tanárai a fejlődő lélek hasznos olvasmányaként ajánlják a tanítványaiknak. 2010-ben másik varázslatos történettel állt elő a szerző „Bensőkastély” címmel. 2012-ben pedig megjelent A Jövő krónikája című könyv, melyből az első kiadás egy hónapon belül elfogyott.

Az írónő tanulmányait a budapesti Mantra Természettudományi Főiskola Parapszichilógia karán végezte 2004-ben, majd 2009-ben végzett a Pannon Egyetem etika-filozófia-antropológia és pedagógia szakán. Andrea szerte az országban tart előadásokat a benső út megtalálásának, a lélek erejének és vezérfonalának, világunk háttérben mozgó eseményeinek, az okok-és okozatok összefüggeséinek témaköreiben. Bach-virágterapeutaként, lélekgyógyászként és szellemsebészként is dolgozik.

A jövő krónikája fülszövege

Áll egy öreg víztorony egy csodás mező kellős közepén, időfolyosók különleges kereszteződésében. Egy ragyogó nő lakja, akinek nem kell sok az élethez, egész önmagában is. Ő az egyetlen állandónak tűnő ezen a helyen, minden más folyton változik. Ebben a víztoronyban összetalálkozik múlt és jövő, igazság és hazugság, súlyos és könnyű. Itt találkozik össze Moira és Adam, hogy a világot szó szerint kimozdítsa a négy sarkából. A négy sarkot pedig az Idő bizonyos pontjain a manipuláció, a pénz, a hatalom, és a felelőtlenség jelentik. Más pontjain azonban ezt a négy sarkot a felelősségtudat, a szabadság tisztelete, a döntések tisztasága és nem utolsó sorban a szeretet ereje képviseli. És hogy melyik erő kerül felül majd e láthatatlan, titkos háborúban, csakis rajtunk, EMBEREKEN múlik. A kérdés csak az, mit kell tennünk, hogy jelen döntéseink végül lelket nyugtatóan tükröződjenek vissza a Jövőből. Erről szól hát a Jövő krónikája…

Czikora Ágnes
arTTér-találkozások házigazdája

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek