2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A Mária Rádió csatlakozott az MTVA „Jónak lenni jó” összefogásához

A Mária Rádió csatlakozott az MTVA „Jónak lenni jó” összefogásához

A tavalyi „Jónak lenni jó” karitatív akció sikerén felbuzdulva az idei adventben a Katolikus Karitászt választotta kedvezményezettnek az MTVA. Idén december 15-én, advent 3. vasárnapján az MTVA műsorkészítői, művészbarátai, kollégái közreműködésével ismét egy tematikus napon, az MTVA valamennyi csatornáján a Katolikus Karitász munkáját szeretné segíteni.

Az MTVA műsorvezetői az erre az alkalomra kialakított stúdióban egymást váltva vezetik majd a műsort, veszik fel a telefonokat, hiszen a nap folyamán a nézők folyamatos kapcsolatban lehetnek velük és vendégeikkel. A Karitász adományvonala pedig, a 1356 már a műsor előtti napokban, sőt a meghirdetéstől számítva is fogadja a hívások után járó adományokat. Ezúttal is szívesen veszik a jószándékú felajánlásokat, legyen az egy ajándékcsomag, gyerekjáték, vagy akár egy szép produkció. Az MTVA a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címen várja a felajánlásokat.

Az összefogáshoz a Mária Rádió is csatlakozik – jelentette be Dúl Géza, a Mária Rádió műsorigazgatója Siklósi Beatrix jelenlétében a Jónak lenni jó akcióról szóló beszélgetésben a Mária Rádió műsorán. A december 15-e előtti időszakban a Mária Rádió folyamatosan beszámol a Karitász akcióiról, olyanokról, mint a Szent Erzsébet napi gyűjtés, az Egymillió csillag a szegényekért, a Gyermekek a gyermekekért programok. A Mária Rádió ebből az alkalomból szeretetről szóló tematikus napot tart december 15-én az MTVA műsoraival párhuzamosan. A Mária Rádió a szeretet gyakorlatáról készít majd ezen a napon műsorokat, folyamatosan közzétéve a Karitász 1356 adományvonalát, buzdítva hallgatóit arra, hogy tegyék meg felajánlásaikat a Katolikus Karitász javára.

A Karitász sok éve működő, leginkább önkéntesekből álló szervezet az élet szinte minden területén jelen van, segít a hátrányos helyzetű családokon és szegényeken. Folyamatosan támogat betegeket, időseket. Ott van az árvízi újjáépítéseknél, vetőmagosztásnál, iskolakezdésnél. Segít a szenvedélybetegeknek a gyógyulásban és visszavezeti őket családjaikhoz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…