2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A magyar show színvonal behozza lassan a nemzetközit

Mint ismeretes, a közép európai divat mindig valamelyest le volt maradva a nyugatihoz képest. Mostanra, az internetnek hála, hamarabb szerez hazánk információt a nemzetközi trendekről. Így a színvonalat tekintve már csak pár éves elmaradásról lehet beszélni a tendenciák szerint. Méghozzá mindez igaz egy elég specifikus szórakoztatói iparágban.

Ahogy a táncok, a művészetek változnak a korral, úgy hazánk is alkalmazkodik a világ érdeklődésének megfelelően. A hazai tűzzsonglőr csoportok az utóbbi évben hatalmas szakmai ugrást tettek a nemzetközi színvonal felé. Több európai, nyugati ország (Pl.: Nagy Britannia, Olaszország) legnagyobb csapatainál egy hobbicsoport is erősebb műsort tud már felsorakoztatni a hazai csapatok közül.
A következő szint, ahol utol értük, néhol elhagytuk a nemzetközi szintet, az a műsorokhoz kapcsolódó kiegészítők szintjén. És itt most nem a ruházatról van szó, hanem egy annál újabb hóbortról. A testfestésről. Percek alatt olyan tetoválást, motívumot vagy kérés esetén szörnyet lehet varázsolni a tűzzsonglőrökből, melyhez nem kell hetekig tartó ruhapróbát, drága (tűzbiztos) ruhaanyagokat venni.
Ez a költséghatékony, mindenhez alkalmazkodni tudó megjelenés, mely hazánkban lassan már minden csoport esetén megjelenni látszik.
Egy ilyen testfestéssel foglalkozó magyar videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=dKDfTy1NVSY
Az alábbiakban látható pár kép a Hestia Tűzzsonglőr Csoport testfestő repertoárjából:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…