2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elég a Fidesz luxuskormányzásából!

A fideszes urizálás napjának nevezhető a mai, hiszen egyszerre két olyan luxuskategóriás esetre is fény derült, mely okkal háborítja fel a hónapról hónapra élő magyar embereket.
A Fidesz számtalanszor hangoztatta, hogy kormányzása takarékos lesz, ám ma is megtudtuk, a szavak igencsak távol állnak a tettektől. Kiderült, Szijjártó Péter tárcájánál Mercedes luxusterepjárókra ruháznak be, és a legtöbb minisztériumi felsővezető tavaly új szolgálati autót kapott.

A másik hír szerint a csúfosan megbukott Marslakók című sorozat producerének, Jáksó Lászlónak, illetve az étolajjal kapcsolatos kitiltási és korrupciós botrányban is szóba került Századvég felügyelőbizottsági tagjának, Halkó Gabriellának közös cége kölcsönzött csaknem 300 millió forint értékű festményeket a Szépművészeti Múzeumból. A kölcsönzés okát nem tudjuk, de azt igen, hogy a műalkotásokat az ibizai luxusbárban bulizó, de luxuscikkekkel szívesen mutatkozó Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó egy hozzátartozójának lakásán tartották.

A Jobbik szerint felháborító, hogy míg a magyar emberek verítékes munkával igyekeznek lépni egyet előre, addig fideszes potentátok elképzelhetetlen gyorsasággal válnak fényűző vagyontárgyak gazdáivá. A Jobbik nem érdekelvű, hanem érdemelvű társadalom megteremtésén dolgozik: azok előrejutását támogatjuk, akik tehetségesek, szorgalmasak és tisztességesek, nem pedig azokat, akik a mindenkori kormányzat hűbéresei.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek