2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A Logisztika Napja a Bay kutatóintézetben

Miskolc. 2018. április 19-én logisztikai szakmai napot tart a Bay Zoltán Nonprofit Kft Miskolcon, így csatlakozva a hét évvel elindított „A Logisztika Napja” elnevezésű programhoz.
Torkos csütörtök, múzeumok éjszakája, fürdők, kutatók és színházak éjszakája, világnapok százai… Itt az ideje, hogy a logisztikai szakmának is legyen egy saját napja! A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 2012-ben először csatlakozott a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, „A Logisztika Napja” programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel. Idén április 19-én kerül megrendezésre a programsorozat.
Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat „A Logisztika Napja” programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat. Országszerte 27 programot szerveznek idén a különböző szervezetek:
–    logisztikai szolgáltató vállalatok, akik ezen napon megnyitják kapuikat és bepillantást engednek napi működési rutinjukba, megoldásaikba;
–    gyártók, kereskedő cégek, akik végigvezetnek a gyártósoron vagy megmutatják raktáraikat;
–    felsőoktatási intézmények vagy kutatóközpontok, akik mesélnek kutatásaikról;
–    szakmai szervezetek, akik erre a napra találkozót vagy egyéb programot szerveznek;
Miskolc másodszor kapcsolódik a programhoz, és ezt a kezdeményezést a Bay Zoltán Kutatóközpont vállalta magára. A miskolctapolcai kutatóintézet smart logisztikai megoldásokkal kapcsolatos szakmai napot szervez 2018. április 19-én, ahol olyan iparági szakemberek tartanak előadásokat, akik az elmúlt években sikeres innovatív megoldásokat vezettek be a logisztika különböző területén. A szakmai nap keretében a látogatók megismerhetik a kutatóintézet laborjait, valamint a ellátogatnak a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. miskolci gyáregységében is.
A Logisztika Napján nyitóelőadást tart Dr. Grasselli Norbert a Bay Zoltán Kutatóközpont ügyvezető igazgatója, valamint az idén 25 éves Bay partnerei (Robert Bosch Kft, Magyar Suzuki Zrt, Albacomp Kft) mutatkoznak be és mutatják be fejlesztéseiket:
Idén ünnepli alapításának 25. éves évfordulóját a Bay Zoltán Kutatóközpont, amely az elmúlt években Magyarország legjobb és legsikeresebb 10 kutatói hálózattal rendelkező tudásközvetítő intézménye közé sorolódott. A rendezvény szünetében egy időkapszulát helyeznek el a 25 éves kutatóközpont alapításának emlékére. István Zsolt osztályvezető, „A Logisztika Napja” miskolci rendezvény szervezője szerint a Bay Zoltán kutatóintézet az elmúlt években sikeres innovatív, logisztikai projektekben vett részt, amely elsősorban az alábbi területek jelentik:
–    ipar 4.0-ás fejlesztések a gyártáslogisztikában,
–    smart city és mobility fejlesztések,
–    e-Health és Circular Economy.
A rendezvényen a részvétel ingyenes, regisztrálni az alábbi elérhetőségen lehet:
http://logisztikanapja.hu/esemenyek/innovativ-logisztikai-megoldasok-bay-zoltan-szakmai-nap/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek