2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A LEGO Csoport és a LEGO Alapítvány a koronavírus járvány által érintett gyerekeket és családokat támogat

A LEGO Csoport és a LEGO Alapítvány a koronavírus járvány által érintett gyerekeket és családokat támogat

Sok családnak kell az otthonában maradnia, és több milliónyian kénytelenek munkahelyi, élelmezési vagy egészségügyi bizonytalansággal szembenézni, ezért a LEGO Alapítvány és a LEGO Csoport közös erővel azon dolgozik, hogy ezekben a példátlanul nehéz időkben segítse a kritikus helyzetben élő gyerekeket.

 

„Tudjuk, hogy nehéz, hogy a gyerekek nem járhatnak iskolába, amely a megszokott tanulási környezetük. Segíteni szeretnénk a szülőknek és a családoknak, hogy a tőlük telhető legtöbbet hozzák ki ebből a helyzetből, és azt is tudjuk, hogy amikor a gyerekek játszanak, közben tanulnak is. Olyan életre szóló készségeket sajátítanak el, mint például az együttműködés, a kommunikáció és a problémamegoldás. Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is támogassuk, fejlesszük és inspiráljuk a gyerekeket ezekben a nehéz időkben is” – mondta Niels B. Christiansen, a LEGO Csoport vezérigazgatója.

 

Két kezdeményezést indítottak el a gyerekek megsegítése érdekében, kezdve a legsebezhetőbbekkel, a menekülttáborokban és a háború sújtotta országokban élőktől, azokig, akik a karantén végét várják otthonaikban.

 

 https://we.tl/t-SUcaNAYchr

 

A #letsbuildtogether videó megmutatja, hogy a LEGO Csoport kollégái hogyan szórakoztatják magukat és családjukat (sőt, házikedvenceiket), hogyan maradnak kíváncsiak és hogyan maradnak egymással kapcsolatban a LEGO építés által, ami nap mint nap segíti őket az örömteli és játékos pillanatok megélésében.

Sokakat érdekelhet, hogyan is zajlik az élet a LEGO Csoporton belül, így ez a videó egy kis betekintést enged a munkatársak és családjaik játékába ezekben a példátlanul nehéz időkben. A videót a kollégák a hétvége során, saját okostelefonjaikkal vették fel, és biztosak vagyunk benne, hogy akadnak benne olyan képek, amikkel sok szülő azonosulni tud majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek