2022. 07. 4. hétfő

Ulrik
1 EUR 402 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: csütörtökön debütál a SzínházTV

A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: csütörtökön debütál a SzínházTV

  Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a SzínházTV online streaming platformon keresztül kényelmesen, otthonról, többedmagukkal láthat a közönség kizárólag online elérhető, élő színházi előadásokat.

A platform a Jurányi Ház, az Orlai Produkciós Iroda, a Füge Produkció és a Katona József Színház koprodukciójával, a Bodó Viktor rendezte Egy őrült naplója című darabbal debütál november 12-én este 19 órakor, ezután pedig minden csütörtökön újabb élő színházi közvetítésekkel jelentkezik majd a szolgáltató.


A streaming platformon a nyitódarab mellett olyan előadások lesznek magas minőségben elérhetők, mint a New York-i komédia, a Hatan pizsamában, a Jeanne d’Arc, A szőke ciklon, valamint a Határátlépések, a Second Life, avagy kétéletem és a Hogy szeret a másik, a jövőben pedig még több előadással bővül majd a kínálat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Toborzónap
Miskolci Foglalkoztatási Paktum 2022.06.16. Miskolc Foglalkoztatási Paktum Programja idén tizedik alkalommal rendezte meg toborzónapját a Tudomány …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum