2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A Diósgyőri Várban koncertezik a Maszkura és a Tücsökraj

A Diósgyőri Várban koncertezik a Maszkura és a Tücsökraj

Életvidám, táncra csábító örömzenét visz a Diósgyőri Várba szeptember 15-én, szombaton délután 4 órától a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar a VIII. Bükki Vadas-Boros Napon megmutatja, hogyan érik össze a dalaiban egyedi hangzásvilággá a funky, a latin zene, a rap, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás.

A Maszkura és a Tücsökraj harmadik nagylemeze, a Sztárzseni tavasszal jelent meg. Az album picit komolyabb, érzelmesebb, mint a korábbiak, de az új dalokra is remekül mulathat minden generáció. A sajátos ízű szövegek semmivel össze nem téveszthető stíluskavalkádban csendülnek fel. A dalokban harmonikusan, egyszerre van jelen az alternatív pop, a rap, a hip-hop, a jazz, a swing, a magyar nóta és a csárdás is.  

Az új lemezhez hamarosan elkészül az első videoklip, amelyben a rajongók lesznek a főszereplők. A Maszkura és a Tücsökraj nyáron arra kérte közönségét, hogy a Zsír a track című dalukhoz küldjenek be mobiltelefonnal vagy kézikamerával felvett képsorokat a legőrültebb, legviccesebb, legfelszabadultabb táncmozdulataikról. A beérkezett videókból áll össze a hivatalos klip, sőt a legszerencsésebb rajongó egy Maszkura-festménnyel is gazdagabb lesz. A zenekar frontembere ugyanis néha leteszi a harmonikát, és ecsetet ragad, egyik akvarell alkotását pedig felajánlotta azoknak, akik segítették a videoklip készítését.   
A különleges festményen kívül további szerencsés videósok az összes 2012-es önálló Tücsökraj-koncertre érvényes páros belépőjegyet is nyerhetnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…