2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Új jegy- és bérletpénztár Felső-Majláthon

2012. szeptember 17-én, hétfőn új MVK jegy-és bérletpénztár nyílik Felső-Majláth végállomáson. Az új pénztár munkanapokon 7-18 óra között, munkaszüneti napokon pedig 7-14 óra között tart nyitva. Az MVK Zrt. az eddigi gyakorlatnak megfelelően, az utasok igényeihez igazítva, főbb végállomásain jegy- és bérletpénztárt üzemeltet. Ez alól Felső-Majláth végállomás sem lehet kivétel, így utasaink mind munkanapokon, mind munkaszüneti napokon tudnak a végállomáson jegyet, bérletet vásárolni.

Az MVK Zrt. jelenleg is a város 4 különböző pontján biztosítja munkanapokon és munkaszüneti napokon is a jegy- és bérletváltás lehetőségét, hétköznapokon pedig összesen 9 bérletpénztár áll az utazók szolgálatában. E mellett több mint 100 jegyértékesítési ponton lehet a városban vonaljegyet váltani.

Felső-Majláth végállomás új pénztárának megnyitásával párhuzamosan, azaz szeptember 17-től a Diósgyőrben található bérletpénztár megszűnik. A villamos teljes vonalán szeptember 17-től az alábbi helyeken lehet bérletet és jegyet váltani: Tiszai pu., Újgyőri főtér és Felső-Majláth végállomás. Mindhárom jegy- és bérletpénztár a hét minden napján nyitva tart.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…