2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A 40. Hajdu kötet

Megjelent Hajdu Imre, író-újságíró legújabb, sorrendben 40. kötete Jónás könyve címmel. Az irodalomkedvelők szeptember 10-én, a mezőkövesdi Könyvtárban  megrendezett bemutató keretében ismerkedhettek meg a bogácsi születésű író új könyvével.

A kötet az egykor Szentistvánon és Mezőkövesden katonáskodó, Honvéd Trencsényi SE-ben futballozó Jónás Sándor, a későbbi sikeres üzletember-vállalkozó kalandoktól, tragédiáktól sem mentes, újrakezdésekkel teli élettörténetét adja közre. A könyv interjú formátumban készült. Az író Hajdu Imre célja az volt a kötet megírásakor, hogy Jónás Sándor rögös életének bemutatásán keresztül felhívja a figyelmet arra, hogy bárhogy is alakul az ember sorsa, mindig folytatni kell, küzdeni kell.
A bemutató elején Tomsics József előadóművész olvasta fel a könyv előszavát, majd pedig Hajdu Imre mesélt a könyv születéséről. Ezt követően pedig Jónás Sándor beszélt életútjáról, kiemelve azokat az állomásokat, amelyeket a könyv is részletesebben mutat be.
A rendezvény ezt követően a megvásárolt könyvek dedikálásával, kötetlen beszélgetéssel zárult.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…