2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • 1Úton Nemzetközi Zarándoknap Sarród-Kópháza szakasz

1Úton Nemzetközi Zarándoknap Sarród-Kópháza szakasz

 A Mária Út teljes szakaszán egy közös célért, a családokért szervez zarándoklatot a Mária Út Egyesület és a Mária Rádió 2014. augusztus 16-án, Nagyboldogasszony ünnepe után. Ez a minden évben megrendezendő zarándoknap az 1Úton nevet viseli és több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben és Magyarországon egyaránt.

Az alábbiakban a Sarród-Kópháza szakasz konkrétumait olvashatják. A programterv: Gyülekezés szombaton reggel fél 8-tól a Sarródi Szent István vértanú templomnál. 

A szakasz szervezője: Kelemenné Marika, kema27@t-online.hu Önkéntes énekfelelős: Zsirainé Márti /hegykői kántor A zarándokút teljes egészében jól kitáblázott, bejárt Mária Út.
Az 1Úton zarándoknap közel tízezer ember számára fog zarándokélményt nyújtani, melyen keresztül életre kel a csoda: az emberek egymáshoz, egymás mellett és egymásért, családjaikért zarándokolnak. A mai széthúzó világban átélik az egységet, mely hatalmas lelki jelentőséggel bír. Az eseményre meghívást kap minden család és család nélküli ember, aki késztetést érez arra, hogy augusztus 16-án egy napos zarándoklat keretében hosszabb vagy rövidebb szakaszt tegyen meg a Mária Úton. Részletek a http://1uton.mariaut.hu/tart/index/2/Bemutatkozas honlapon érhetők el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek