2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

MSZP: ismert Pásztor Albert baloldali támogatottsága

Az MSZP szerint két hete mindenki tudja az országban, amit a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának szóvivője és az önkormányzati tévé csütörtökön fedezett fel, azt, hogy Pásztor Albert független polgármesterjelölt a miskolci baloldal támogatásával indul a választáson. Az MSZP miskolci szervezete az MTI-hez eljuttatott közleményében Soós Attilának, a Fidesz helyi képviselőcsoportja szóvivőjének csütörtöki sajtótájékoztatójára reagált.

A szóvivő azt mondta: bár Pásztor Albert független polgármesterjelöltként hirdeti magát, óriásplakátjain egy fehér csík alá rejtve az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt PM szövetség pártlogója látható. Soós Attila szerint ezzel “kibújt a szög a zsákból”, Pásztor Albert “takargatja vagy szégyelli” a támogatóit.

Az MSZP miskolci szervezete sérelmezte, hogy ezzel a hírrel foglalkozott az önkormányzati televízió csütörtökön, miközben nem számolt be Varga Lászlónak, a párt helyi szervezete ügyvezető elnökének sajtótájékoztatójáról, amelyen a szocialista politikus a többmilliárdos miskolctapolcai medenceépítés csúszásáról beszélt.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…