2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Különleges és egyedi stílusú karkötők egyéniségeknek

Különleges és egyedi stílusú karkötők egyéniségeknek

A karkötők terén gondolhatjuk azt, hogy már nem lehet nekünk újat mutatni. Azonban, amint megpillantunk egy különleges karkötőt, azonnal ráébredünk a tényre, hogy igenis van itt még keresnivalója a tervezőknek, és léteznek páratlan és kivételes darabok. Azonnal fel is csillan a szemünk, és rohamléptekben kezdjük el felmérni a kollekciót, hiszen ilyen nem mindennapi és egyedülálló darabokat csak ritkán látni.

 

Milyenek is a Thomas Sabo által tervezett karkötők?

 

Bizony, nem egyszerű kitűnni a tömegből, azonban a Velekey Ékszervilág webáruház Thomas Sabo karkötőknek mindez sikerült! Pedig az üzletek roskadoznak a különböző márkák ékszereitől, így kiemelkedni ezek közül kemény feladat.

 

A legfontosabb jellemzője ezeknek a karkötőknek, hogy azonnal felismerhetjük őket egyedi kialakításukról és extravagáns stílusukról. Amíg általában az ékszerkínálat sablonos, egyforma, egy kaptafára készült, addig a Thomas Sabo kollekciói rendhagyók, unikálisak és figyelemfelkeltőek.

 

Mire vágynak az emberek?

 

Az emberek nagy része természetesen különbözni szeretne a többiektől. Arra vágyik, hogy ne csupán egy legyen a szürke tömegben, hanem felfigyeljenek rá. Szeretné kifejezni önmagát, a stílusát, ehhez pedig nem is lehetne találóbb kiegészítőt találni, mint egy Thomas Sabo karkötőt. Az egyediség ugyanis ennél a márkánál alapkövetelmény.

 

Néhány szó a tervezőről

 

Thomas Sabo nem a semmiből jött, és nem is kívülről csöppent a divatvilágba. Szorgalmas és törekvő emberként megtanult mindent, amit tudni ildomos, és kijárt minden olyan iskolát, ami által megismerhette a művészeti és divatirányzatokat.

 

Nem ültette be senki abba a bizonyos székbe, nem adott a kezébe senki kész sémákat, hanem mindent magának teremtett meg, és a ranglétra legalsó fokán kezdte pályafutását. Azonban a megszerzett tudást nem arra használta fel, hogy folytassa a megszokottat, belemerüljön az ismert megoldásokba, hanem arra, hogy létrehozzon valami újat, valami innovatívat.

 

A Thomas Sabo ékszerek jellegzetességei

 

Mivel az alapok erősek voltak, így a tervező könnyedén tudott játszani a fejében lévő tudással és a vénájában lévő kreativitással. Így aztán a különböző stílusalapokra találékonyan építette rá saját elképzeléseit, ezáltal születtek meg különleges kollekciói, melyeket első látásra fel lehet ismerni.

 

A stílusjegyek természetesen minden ékszer esetében felismerhetőek, azonban az extravagancia olyan pluszt ad ezeknek, ami által unikálissá válhatnak. Éppen olyanná, mint azok, akik viselik, vagy azok, akik ajándékba kapják.

 

A Thomas Sabo karkötők bizony nem valók mindenkinek. Bár természetesen találhatsz visszafogottabb darabokat is, azonban a kollekciók nagy része nem mindennapi. Ez az egyedülálló megoldás tette a tervezőt híressé, és ezáltal fedezték fel a vásárlók ezeket a páratlan ékszereket. Ha te is szereted a ragyogást, a tömegből való kiemelkedést, ha élvezed, hogy mások elismerő pillantásaiban fürdesz, és megfordulnak utánad az utcán, akkor a Thomas Sabo bizony a te világod lesz!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Így válasszunk ruhát esküvői vendégként, hogy később is tudjuk viselni Itt a május, indul az esküvőszezon. Vannak olyan évek, amikor nem is egy, ha…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…