2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Először szólalt meg az őt ért támadások kapcsán Dárdai Blanka

Dárdai Blanka az elmúlt hónapokban nem feltétlenül tehetségével, hanem magánéletével keltette fel a média és az emberek érdeklődését, a támadások és bántó megjegyzések ellenére mindvégig hallgatott. Úgy érezte, most jött el az ideje, hogy felemelje a hangját és megszólalt az egyik női magazinnak.

Az elmúlt félévben a média Dárdai Blanka zenei tehetsége helyett viharosnak vélt magánéletével foglalkozott. „Ez egy olyan helyzet, amire nem lehet előre felkészülni. Nagyon fura érzés, amikor egyik nap úgy ébredsz, hogy az egyik bulvárlap címlapján találod magad” – mondta el Blanka, a GLAMOUR Woman of the Year Az év énekesnője kategóriájának jelöltje a magazin újságírójának. „Nem egyszerű feldolgoznom lelkileg, hogy sokan összekeverik a valóságot és a pletykát, mindenfélét állítanak, nekem pedig nincs lehetőségem megvédeni magamat” – folytatta, hozzátéve, hogy végül mindig rájön, hogy akkor jár a jobban, ha csendben marad, bár korábban mindig úgy gondolta, az őszinte beszéddel csak nyerésre állhat.

„Ez viszont csak addig a pontig igaz, amíg nem kerülsz a bulvármédia látóterébe. Mára megtanultam, néha meg kell várni, hogy a vihar elcsituljon, értelmetlen szembemenni a hullámokkal. A legnagyobb hullámban nem szabad megosztani, hogy éppen merre tart az életed” – fejtette ki az interjúban az énekesnő, és arra a kérdésre is őszintén válaszol, hogy volt-e olyan pont, amikor komolyan úgy érezte nem bírja tovább.

„Az egyetlen szerencsém az elmúlt hónapok történéseiben a rendkívüli strapabírásom. Fizikálisan és lelkileg is magas a fájdalomküszöböm, egyébként pedig egy percig sem érzem úgy, hogy bármiért is magyarázkodnom kellene” – árulta el, és arra is reflektált, hogy miért ítélkeznek vajon az emberek, ha fény derül egy ismert pár kapcsolatára. „Én kétfajta embert látok a kommentszekcióban. Az egyik csoportot egyáltalán nem érdekli, mi zajlik a magánéletem körül, a másik kategória viszont nem kímél a trágár, minősíthetetlen megjegyzésektől. Be kellett látnom, bármit csinálok, nem tudok védekezni ellenük, el kellett fogadnom, hogy ez is hozzátartozik a közszereplői léthez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…