2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Könyvajánló: Igali Anikó: One Night Only

Létezik-e jövő egy kapcsolat számára, ha az egyik fél súlyos egészségügyi problémákkal, a másik pedig szexfüggőséggel küzd már a kezdet kezdetén?
A valóságban is működhetnek a virtuális világban induló szerelmek? Igali Anikó új regénye igazi modern románc rengeteg izgalommal, kacagtató, akciódús vagy éppen pikáns fordulatokkal.
A One Night Only férfi főszereplője, R. rajong a szexért, nem hagy ki egyetlen kóbor numerát sem, szakértője a prostituáltaknak, üres perceit pedig szexchattel dobja föl. Szenvedélye tönkreteszi a kapcsolatait és akadályozza a munkájában is, ezért próbál szabadulni tőle. Heti rendszerességgel csoportterápiára jár, egy nap azonban meggyilkolják a csoport egyik tagját, így R. komoly slamasztikába kerül. A női főhős, Emma gyönyörű harmincas, akinek az életét váratlanul romba dönti egy súlyos diagnózis. A két vadidegen találkozik egy arc nélküli dimenzióban, ahol a legvadabb fantáziák is teret nyerhetnek, de kérdés, működhetnek-e együtt a virtuális világon túl?
A szerző, Igali Anikó gyerekkora óta szövi a történeteket, útkeresése során nyert már erotikus novella pályázatot, és lett második helyezett meseíró versenyen is. Fejős Éva zárt írói csoportjára rátalálva döntött úgy, hogy megírja bemutatkozó regényét, a One Night Only-t, amely egy humorral, és örök optimizmussal teli igazi romantikus történet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tegyünk együtt a gyermekekért!
A közelmúltban tartották a Tűzcsiholó Egyesület Tegyünk együtt a gyermekekért! című konferenciáját Budapesten, a Magnet Közösségi Házban. Az egyesület…

További cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…