2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kőkemény akciófilmekről fakadt dalra Falusi Mariann

Gyereklelkű felnőtt mozirajongókhoz szól a Paramount Network promója

Egy ismerős énekhang szólal meg júniusban a Paramount Networkön – a filmcsatorna új vendéghangja, Falusi Mariann dalban köszönti azokat, akik, ha testben annyira nem is, lélekben még kellően ifjúk, és gyermeki lelkesedéssel rajonganak a filmekért. Az énekesnő egy közismert dalocskát dolgozott át, az összhatást azonban megfűszerezték a fegyverropogások és pár csonttörő ütés is Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme vagy Bruce Willis jóvoltából.

 

Új lendületet adott a Józsi bácsi a tanyán – vagy ahogy külföldön ismerik, Old MacDonald Had a Farm – című gyerekdalnak a Paramount Network legújabb promóvideója. A mozicsatorna ugyanis június hónapban tűzi műsorra a rendhagyó átiratot, amelyet a gyereklelkű felnőtt filmrajongók kedvenc akcióparádéinak montázsa fest alá. Hiszen Jason Statham, Steven Seagal és Jean-Claude Van Damme sem éppen a higgadt, nagyokhoz méltó szóváltásairól, hanem végzetes pofonjairól híres. A túlérett gyerekeknek pedig a Pa-Dö-Dö együttes egykori tagja, Falusi Mariann énekli a kedves dalt.

 

Életem egyik leghelyesebb döntése volt, hogy elvállaltam ezt a munkát. Pedig amikor felkértek a Paramount Networktől a promóvideóban való szereplésre, legelőször tiltakoztam, hogy miért pont rám gondoltak, hiszen van sok olyan profi is, aki ezzel foglalkozik. De ragaszkodtak hozzám. Nagyon élveztem a munkát, abszolút pozitív élmény volt: szeretek olyasmit kipróbálni, amit még nem csináltam, és jó érzés volt, hogy csupa támogató visszajelzést kaptam a stábtól, miután először felénkeltem a dalt. A szöveget készen kaptam, a dallamot pedig gyerekkoromból már jól ismertem: felvettünk több változatot, de végül az elejét tartottuk meg. Az akciófilmes műfaj amúgy is közel áll hozzám, mert dinamikus, van benne lendület. És hát az sem lehet véletlen, hogy a legtöbb tévéből felvett filmem a Paramount Network műsorából származik” – mesélte Falusi Mariann.

 

A Paramount Network új promóvideója egész júniusban látható a Paramount Network műsorán és a csatorna Facebook-oldalán. Egy különleges werkvideóban pedig maga Falusi Mariann is látható a dal felvétele közben.

 

Stáblista:

Ének: Falusi Mariann

Zene: Szentgáli György

Producer: Maciej Rozen, Berta Dániel, Szúdy Csongor, Ecsery Ádám

Vágó: Szúdy Csongor

Koordináció: Török Dániel

Marketing-kommunikáció: Hajduk Zóra, Veres Katinka,

Brand: Hetyei Viktor

Media Planning: Vincze Marianna

Grafika: Czurkó Attila

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek