2024. 05. 11. szombat

Ferenc
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Kinek érdemes beiratkozni egy online német nyelvi kurzusra?

Kinek érdemes beiratkozni egy online német nyelvi kurzusra?

Vásárlások, filmek, webináriumok: szinte végtelen lehetőségeket tárt elénk az online világ, melyeket a Covid idején még jobban kiaknázhattunk. Azonban a járvány lecsengésével sem kell végleg búcsút mondanod nekik: az online nyelvtanfolyamokkal például nagyban megkönnyítheted a dolgodat. Megmutatjuk, hogyan!

Alkalmazkodni egy felgyorsult világhoz…

…rendkívül nehéz. És igen gyakran semmi sincs egy átlagember életében, ami ebben támogatná. A hosszú munkaórák, a határidők és a személyes megjelenést igénylő találkozók egyetlen nagy rohanássá tehetik mindennapjainkat. Ám csak akkor, ha nem vagyunk tudatosak.

Az Együtt Németül-nél igénybe vehető német nyelvtanfolyamok révén akkor tanulhatsz németül, amikor csak szeretnél. Ehhez pedig nincs szükség tantermi jelenlétre – így kényelmesen, a saját ritmusodhoz tudod alakítani az órákat./X/

Egy online óra is nyújthat annyit, mint egy jelenléti?

Bizony! Ha ez elsőre hihetetlennek tűnik, csak gondold végig az alábbiakat:

Bizony! Ha ez elsőre hihetetlennek tűnik, csak gondold végig az alábbiakat:

        1. Beszélgetős, videós formátum

Ezek nem előadások, melyeket csak végig kell hallgatnod. Itt nemcsak a tanár beszél, hanem Te is! A helyes kiejtést és szókincset szerepjátékokkal, közös olvasással, podcastek meghallgatásával sajátíthatod el.

      2. A tudásszintedre szabott

Kezdő vagy, esetleg újrakezdő vagy haladó? Ahogy az élő kurzusok esetében, úgy egy virtuális tanteremben is csak azokkal fogsz összegyűlni, akikkel egy szinten álltok. Az órák kiscsoportos jellege miatt pedig valószínű, hogy mindenkire több idő jut majd a gyakorlás szintjén is.

    3. Nem vesz el túl sok időt a hetedből

Mivel nem kell sehova sem bejárnod, az utazási időt máris megspórolod. Így kizárólag annyi időt kell a tanulással, az órára járással töltened, amennyi a webinárium időtartama.

    4. Intenzív kurzusok, gyorsabb eredmény

Egy-egy ilyen nyelvi kurzus általában heti 8-10-12-16 hetes. Ez azt jelenti, hogy heti 1 vagy 2 alkalommal fogtok az interneten “találkozni” csoporttársaiddal és oktatóddal. Mivel pedig tudjuk, az ismétlés, a folyamatos gyakorlás a tudás anyja, hamar eljuthatsz arra a szintre, ami a célod.

   5. Bármikor visszanézheted

Az élet mindig tartogat meglepetéseket. Így nem meglepő, ha néha azon kapod magad: aznap reggel/este egyszerűen képtelen vagy tanulni, ha megnyúznak is. Ezekre az esetekre találták ki a visszanézhető online órákat. Ez pedig egy verhetetlen előnyük a tantermi szemináriumokkal szemben.

Kiknek ajánljuk tehát az online német nyelvi kurzusokat?

Neked, ha jelenleg is német nyelvterületen dolgozol, vagy diplomádhoz, későbbi külföldi munkavégzésedhez nyelvvizsgát tennél. Ám azoknak is nagy hasznukra válhat az online német nyelvtanulás, akik a mindennapjaikban német ajkúakkal vannak kapcsolatban, de nyelvtudásuk még nem az igazi. Az Együtt Németül oktatóival szinte biztos, hogy heteken belül szintet lép majd tudásod!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …