2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Új év, új remények!

Véget ért egy év! Mondhatnánk-, gyorsan szaladnak a napok! Nem rég ünnepeltük 2015-t és megint itt van a következő esztendő. Túl vagyunk már az adventi várakozáson, elszaladt a karácsony és gőzerővel robogunk 2016 felé!
Új év, új remények!
Az év vége felé közeledvén elkezdjük számba venni mi is történt velünk 2015-ben és még mielőtt átnyargalnánk a következő évbe összeszedjük a gondolatainkat, mérlegeljük az életünket, és megfogalmazzuk az új céljainkat, vágyainkat, jövőbeli terveinket.
Fogadkozunk, 2016 biztosan jobb lesz!
Igen, csak jobb lehet, hiszen nyáron futball Európa bajnokság, olimpia és számos sportesemény, ami megszínesíti mindannyiunk életét. Természetesen tudom, hogy ezek a dolgok nem mindenkit egyformán érdekelnek, de hiszem, hogy valamennyiünk életében lesznek olyan események, történések, sikerélmények, amelyek picit feledtetik a gondoktól terhes szürke hétköznapokat.
Sajnos a mai társadalom elfelejtett optimistán gondolkodni, ami nem csoda, hiszen a médiából csak negatív hírek zúdulnak ránk. Ezt szeretjük: baleset, halál, gyilkosság, bevándorló!
Azt is tudom, hogy sok probléma és olyan terület van, amely gyors és hatékony beavatkozást igényelne, de mi az „istenek” dolgába nem tudunk beavatkozni –legfeljebb 4 évente egyszer-, ezért mi, a saját mikrokörnyezetünket tegyük szebbé és jobbá, mindenki a saját lehetősége és képessége szerint.
Talán ami a legfontosabb, hogy bármilyen helyzetben, szituációban találjuk magunkat, próbáljunk meg embernek maradni!
BUÉK!
Üveges Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

-Mit főzöl Nagymami, csak nem Jókai bablevest? Toppan be a 12 éves, a konyhámba, beleszagol a levegőbe, és már az illatokról megállapítja mi lesz az e…
A Mount Everesten a nyomkövetője alapján mért 8795 méteres elért magassággal Suhajda Szilárd a legmagasabbra jutott magyar hegymászó palack és serpák …
Ahogy közeledik a karácsony, sülnek a sütik, készülnek az ételek, szépül a ház, előkerülnek a karácsonyfa díszei, csomagolom az ajándékokat, egyre töb…

További cikkek