2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Igéző tekintet soros műszempillával

A soros műszempilla az egyik legismertebb típus. Leginkább különleges alkalmakra szokták javasolni, amikor fontos, hogy megjelenésünket kiegészítsük dús, ívelt pilláinkkal. Így legerősebb fegyverünket, a tekintetünket tudjuk még hangsúlyosabbá tenni.

Mi is az a soros műszempilla?

Igen kedveltek, mert könnyen felhelyezhetők. A pillák egy gumicsíkra vannak rögzítve, amit egy kis ragasztó segítségével magunk is a helyére tudunk igazítani. Egyszerűen, egy mozdulattal felhelyezhetők. A claudiashop.hu műszempillái között pedig biztosan meg fogjuk találni azt a típust, amit keresünk a varázslatos pillantás eléréséhez.

Legnagyobb előnye a könnyű és gyors használatban rejlik. Ha valamilyen alkalomra készülünk, ezzel a fajtával érdemes nekifogni a készülődésnek. Néhány óráig vagy akár egy-két napig remekül a helyén fog maradni, és ezen idő alatt egészen biztosan rabul ejtünk majd pár szempárt.

A műszempillák között ez a típus a legkeresettebb, legnépszerűbb. Számtalan olyan lehetőség adódhat életünk során, amikor a hétköznapi külsőnket szeretnénk kicsit levetkőzni, mert valami elegánsabbra vagy extravagánsabbra vágyunk, és azt sem bánjuk, ha nem lesz hosszan tartó a változás. Erre pedig a soros műszempilla tökéletes választás.

Hol helyezkedik el a soros műszempilla a különféle típusok között?

Mondanunk sem kell, hogy rengeteg fajta műszempilla létezik. A soros egyszerű alkalmazhatóságával a gyors, de nem tartós megoldások közé tartozik. A tincses, szálas, volumenizált változatok már hosszabb ideig ékesíthetik a szemünket.

A forma, a szín és a hosszúság szerint is nagyon széles az elérhető kínálat. Ugyanígy a vastagság is egy olyan paraméter, ami alapján több csoportba oszthatjuk őket.

A használatkor arra minden esetben figyeljünk oda, hogy a ragasztó a száradásig nem érintkezhet vízzel, vízgőzzel (párával), és kerülni kell a magas hőmérsékletet is. Szerencsére a soros műszempillák esetében a ragasztó kötési ideje meglehetősen alacsony, így nem kell sokáig mellőznünk a szaunát vagy éppen a szoláriumot.

Hogyan alkalmazzuk?

Ha kiválasztottuk tekintetünk tökéletes kiemelőjét, akkor már csak fel kell helyeznünk a pilláinkra. Mindig gondoskodnunk kell róla, hogy a szempillánk tökéletesen tiszta és száraz legyen, mielőtt felragasztjuk a műt. Nem maradhat rajta smink vagy egyéb szennyeződés, különben nem fog megfelelően rögzülni.

Célszerű olajmentes lemosót választani, mert az nem gyengítheti a ragasztót. De még ennek alkalmazása esetén is ügyeljünk rá, hogy tiszta legyen a “munkafelületünk”.

Mivel nem állandó, hanem rövid távú megoldásról van szó, igazán csak a felhelyezésnél kell kifejezetten koncentrálnunk, hogy pontosan azt a végeredményt kapjuk, amit várunk. A gumicsík ezeknek a típusknak a használata esetén méretre vágható, tehát teljesen a szemformánkhoz tudjuk igazítani.

A végén úgy fognak illeszkedni a sajátjaink közé, hogy talán mi magunk sem tudjuk majd megmondani, melyik az eredeti. A dús szempilla és az átható tekintet garantált.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gyilkos malacjárat
Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, amikor egy román furgonba…