2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Videókedvencek 2011-1

Minden előzetes értesítés helyett:

Gondoltam, összeszedem a gépemen azokat az apró színes filmecskéket, amiket az elmúlt években kaptam (e-mailben), találtam (a neten), vagy magam digitalizáltam, és egy könyvtárba feltöltöm.

 

Zömmel fél-egy perces, javarészt vicces vagy szórakoztató, olykor elgondolkodtató klipek, reklámok, filmjelenetek és egyebek.
A feltöltésekből pedig egy kvázi-hírlevelet indítok, amiben néhány naponként a baráti-ismerősi kört felölelő reménybeli közönség elé tárom ezeket a picike műalkotásokat, hogy más is elmosolyodhasson pár másodpercre.
Továbbküldeni a linkeket szabad, sőt, kívánatos. Igaz, nincs levelem végén figyelmeztetés, hogy „amennyiben nem küldöd tovább 15 percen belül legalább iksz barátodnak, akkor…” És ezt vehetik fenyegetésnek! 😉
Leiratkozni a listáról sima, erre utaló válaszlevélben lehetséges; ez azonban jelen sorok írójának lelki sérülést okozna.

Kezdjük! Az első filmecske a világ talán legmókásabb nyelviskola-hirdetése (volt anno). Az üzenet világos*, és utólag felidézve is megnevetteti az embert.
(* az idegen nyelv, sőt nyelvek dacára szerintem mindenki érti, és hát pont ez amúgy is a poén)
Balogh Attila

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek