2022. 01. 26. szerda

Paula, Vanda
1 EUR 359 HUF
1 GBP 429 HUF

Átadták a Príma díjakat

Ünnepi gála keretében vehették át szombaton a megyei Príma díj győztesei a Miskolci Nemzeti Színházban a nettó egymillió forintos pénzjutalmat és az elismerést jelképező Mancs-szobrot. A Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. megyei szervezetének elnöksége által meghirdetett elismerést idén Seres Ildikó színművész, Dr. Sándor Zoltán főiskolai tanár és Dr.Roósz András egyetemi tanár nyerte, míg a közönségdíjat Dr.Szabó Emese gyermekgyógyász kapta.

 

Az év munkáltatója Dr.Barkóczi István, az év környezetvédelmi vállalkozása Bartha Ferenc, az év műanyagipari vállalkozása Tóth György, az év építőipari vállalkozása Derczó István, az év édesipari vállalkozása Takács István, az év telekommunikációs vállalkozása Ágoston László, az év pályázati tanácsadója Huszti Gábor, az év fűtőtestgyártó vállalkozása Bányai Zoltán, az év nyelviskola vállalkozása Horánszky Éva, az év kutató-fejlesztés vállalkozása díját pedig, Babcsán Norbert vehette át.

 

További képek a galériában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A fény ünnepe
A Részvétel Hete záróprogramja a PONTközPONTban Pezsgés, változatosság, közösségépítés és „fényes” programok. A PONTközPONT volt az utolsó helyszín…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum