2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 486 HUF

Átadták a Príma díjakat

Ünnepi gála keretében vehették át szombaton a megyei Príma díj győztesei a Miskolci Nemzeti Színházban a nettó egymillió forintos pénzjutalmat és az elismerést jelképező Mancs-szobrot. A Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. megyei szervezetének elnöksége által meghirdetett elismerést idén Seres Ildikó színművész, Dr. Sándor Zoltán főiskolai tanár és Dr.Roósz András egyetemi tanár nyerte, míg a közönségdíjat Dr.Szabó Emese gyermekgyógyász kapta.

 

Az év munkáltatója Dr.Barkóczi István, az év környezetvédelmi vállalkozása Bartha Ferenc, az év műanyagipari vállalkozása Tóth György, az év építőipari vállalkozása Derczó István, az év édesipari vállalkozása Takács István, az év telekommunikációs vállalkozása Ágoston László, az év pályázati tanácsadója Huszti Gábor, az év fűtőtestgyártó vállalkozása Bányai Zoltán, az év nyelviskola vállalkozása Horánszky Éva, az év kutató-fejlesztés vállalkozása díját pedig, Babcsán Norbert vehette át.

 

További képek a galériában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…