2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Tudd biztonságban a gyermeked!

Te is azok közé a szülők közé tartozol, akik szeretik tudni, hogy hol van a gyermekük és mit csinál akkor, ha nem vagy vele? Ha igen, akkor jó szolgálatot tehet egy okosóra, ami pontosan megmutatja a gyermeked helyét és segít, hogy biztonságban tudhasd!

Ilyen korán?

Persze az első kérdés, hogy nem lesz-e túl korai a gyermeknek egy okosóra, hiszen senki nem szeretné, ha idejekorán az online világ rabjává válna a csemetéje. Mivel ez nem egy okostelefon, így sokkal korlátozottabb a felhasználási köre, sokkal kisebb a kijelzője, így a gyermekek szemének sem okoz bántalmat. Ez mind amellett szól, hogy a gyermeket egy okosórával lássuk el, szemben egy okostelefonnal, de még rengeteg előnye van, ami segít abban, hogy biztonságban tudhasd a gyermeket.

GPS koordináták és lépések



Egy megfelelő okosórával tökéletesen, GPS koordinátákra pontosan is tudni fogod, hogy merre kóborol a szemed fénye. Erre bármikor rápillanthatsz a telefonodon keresztül, sőt még azt is tudni fogod, hogy hány lépést tett meg a nap folyamán az apróság. Sőt, egy igen hasznos funkciónak hála azonnal jelezni fog neked a telefon, ha a gyermeked elhagyja a korábban beállított területet, azaz egy virtuális kerítést húz a gyermek mozgástere köré. Ezek mind fontosak, mert könnyen rájöhetsz, ha elment a megbeszélt helyről.

Hívások és üzenetek kezelése

Az okosórába rögzíthetsz telefonszámokat, melyeket a gyermeked szükség esetén fel tud hívni, és bejövő hívásként is csak ezekről tud hívást fogadni. Ez egy kétirányú védelem, hiszen csak azok hívhatják, akiknek a számát te elmented a telefonba. Az úgynevezett SOS szolgáltatásnak hála vészhívásra is van lehetőség, amely addig ismétlődik a beállított számokra, míg valaki nem fogadja azt. Csak szándékosan indítható, mert hosszan kell nyomva tartani a kezdeményezéshez.

Üzenetfogadási funkcióval is rendelkezik, néhány szavas SMS-t tudsz küldeni, hogy értesítsd a legfontosabb tudnivalókról.

Mivel sokféle kinézet közül válogathatsz, azok a legjobbak, amik tanulásra inspirálják a gyerekeket a különböző appok segítségével. Persze mozgásra is buzdít, mivel aktivitásmérőt is tartalmaz a többség. Szín és forma tekintetében is igen sokféle a választék, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Bár a menü magyar nyelvű, mégsem kell, hogy tudjanak olvasni a gyerekek, mert a kisebbek számára képekkel való kommunikáció is megoldható. A nagyobbaknak magyar menü áll rendelkezésre. A telefonfunkció miatt SIM kártya kötelező bele, és még néhány funkcióhoz ez alapvető eleme az okosórának.

Ha érdekelnek a különböző okosórák, akkor mindenképp nézz körül a Bonus Shop oldalán, és találd meg a csemetédnek leginkább megfelelőt. Színben és tudásban egyaránt nagy a választék!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek