2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Szikszói gyerekek adventi kirándulása

Szikszó Önkormányzata támogatásával 95 szikszói kisdiák vehet részt december 18-án, kedden, Budapesten, a Syma Csarnokban az Adventi Gyerek Programon- tudtuk meg Takács Lászlónétól, Szikszó Önkormányzata képviselőjétől.
A Grund Klub Hálózat egyesület szervezésében-, amelynek elnöke Nagy Nóra december 18-án az ország hátrányos régióiból hatezer gyereket hívtak meg adventi kikapcsolódásra. A pályázati segítséggel létrejövő programnak az a célja, hogy hátrányos térségekből is eljussanak gyerekek a fővárosba, nívós programra.  Az Adventi Gyerek Programon a Fővárosi Nagycirkusz korábbi művészeti vezetője Eötvös György Cirkusza előadásának, valamint a Hivatásos Ír Művészek Egyesülete, Iris Dance Tornádó csapatának tapsolhatnak a gyerekek.

Takács Lászlóné arról beszélt: Szikszóról három busszal indulnak kedden délelőtt fél kilenckor, mert a szikszói gyerekek a délután fél egykor kezdődő előadásra hivatalosak. A Szepesi Iskola 2-3 és 4. osztályos diákjai közül azok vehetnek részt a programon, akiknek a tanulmányi eredménye 4,5-5 között van. Összesen 95 gyerek örülhet így a budapesti látogatásnak, a csoportokat 10 felnőtt kíséri. A Syma Csarnok után a szikszói diákok busszal városnézésre indulnak és ismerkednek a főváros karácsonyi fényeivel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek