2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Sci-fi rajongók figyelem! A Space-X tokok nektek készültek!

Sci-fi rajongók figyelem! A Space-X tokok nektek készültek!

Manapság már a csapból is az folyik, hogy az okostelefonokat védeni kell, hogy megbízható tokot kell rá tenni, mert az olcsó, kínai oldalakról rendelt darabok nem feltétlenül tudják úgy megvédeni a telefont. Persze nem csupán a toknak kell strapabírónak lennie, de az is fontos, hogy mi van rajta. Hogy miért? Mert a telefontokkal fejezhetjük ki legkönnyebben az érzéseinket, például rajongásunkat valami vagy valaki iránt, persze csupán az öltözködésünk után.

Ezért fontos a jó minőségű tok

Ahogyan azt már a bevezetőnkben is említettük, egyáltalán nem mindegy, hogy mibe bújtatod a telefont. A legtöbb okostelefon bizony nem olcsó mulatság, ráadásul ha egy újabb model kerül a birtokodba, akkor annak a javítása sem néhány száz forintba fog fájni a pénztárcádnak. Az erős, megbízható tokkal és egy hasonló tulajdonságokkal bíró fóliával felszerelve azonban a legnagyobb bajok elkerülhetőek.

A telefontok mintája is fontos, ahogy említettük. Gondolj csak bele, ha ülsz a buszon, és meglátsz egy srácot, akinek ott a telefon a kezében, a tokon pedig a Batman logó köszön vissza, nem az fog megfordulni a fejedben, hogy Harry Potter fanatikus, igaz? Ha nem rajongsz a mostani tipikus sorozatokért vagy filmekért, akkor viszont a megfelelő tok megtalálása nehéz feladatnak bizonyulhat.

És akkor mi van azzal a sci-fi dologgal?

A sci-fi téma sajnos eléggé leáldozóban van, azonban nem mindenhol! Az INFINITY Tokok Space-X tokjai között például mindenki megtalálhatja a hozzá illő kivitelt. Rengeteg márka számos típusára készítenek tokot, ami azért király, mert aki nem az almások köreit gyarapítja, az általában elég nehézkesen talál a telefonjára illeszkedő verziót. Ilyen problémával ezen az oldalon nem találkozhatsz, illetve ha mégis, ne habozz írni nekik! Szívesen válaszolnak minden kérdésedre és segítenek megoldani, hogy a te telefonodat is egy hozzád illő különleges minta díszíthesse. És miért pont tőlük? Kérdezhetnéd ott a képernyő túloldalán, egyébként teljesen jogosan. Hát azért, mert ezek a tokok nagy szakértelemmel készültek, nem tömeggyártásban, ráadásul a dizájn a telefonon nem fog lekopni vagy megfakulni, így mindig ugyanaz a kép fogad majd.

Na és ha nincs olyan, amilyet szeretnél?

Ilyenkor sem kell kétségbeesni! A webáruházban van lehetőséged arra, hogy ha szeretnél, akkor egyedi tokot rendelhess. Engedd szabadjára a fantáziádat, álmodd meg a tökéletes tokodat, küldd el nekik az ötletet, és csapatuk segít megvalósítani! Nincsen számukra lehetetlen, szóval ha nem találod meg a hozzád illő sci-fi tokot, nyugodtan szólj nekik!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek