2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Rangos elismerést kaptak a fogyatékosok által előállított baráthegyi sajtkrémek

Rangos elismerést kaptak a fogyatékosok által előállított baráthegyi sajtkrémek

Arany és Bronz Érem a Baráthegyi Sajttermékeknek
Nyolcadik alkalommal került megszervezésre Etyeken a Magyar Sajtmustra. A miskolci Szimbiózis Alapítvány által működtetett Baráthegyi Sajtmanufaktúra termékeivel első alkalommal vett részt az országos megmérettetésen. Nagy izgultak kollégáink a rengeteg különleges sajt láttán, az általunk leadott termékek 152-es rajtszámmal indultak. Éppen emiatt is nagy volt a meglepetés és öröm, amikor a kiosztott 6 arany, 9 ezüst és 10 bronz minősítés közül egy arany és egy bronz díjat is elhoztunk. A két dobogós termékünk: Baráthegyi zsíros tehénsajtkrém arany, a Baráthegyi zsíros kecskesajtkrém bronz helyezést kapott. Jóllehet tejtermékeink már rendelkeznek Élő-Tisza-, HÍR- és Szociális Farm Védjegyekkel, a Magyar Sajtmustra minősítése a szakma élvonalába emelte azokat.
A neves szakmai zsűri természetesen a termékek kiválóságát díjazta. Mi ugyanakkor rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ilyen magas színvonalú produktumokat hoznak létre fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű kollégáink. A Baráthegyi Majorságban ugyanis Ők azok, akik munkavállalóként teljes mértékben lefedik a munkafolyamatok minden elemét az állattartástól a fejésen keresztül a sajtgyártásig, csomagolásig. A most kapott rangos szakmai elismerés egy újabb bizonyítéka annak, hogy a fogyatékossággal élő emberek is képesek értékteremtő munkát végezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum