2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Parfüm ajándékszettek

Egy üveg parfüm mindig tökéletes ajándék. Természetesen fontos, hogy a választott illat az ajándékozott számára is megfelelő legyen. Hiszen nem minden parfüm illik mindenkihez. Vannak, akik a virágosabb, lágyabb illatokat kedvelik, sokan azonban jobban preferálják és bátran használják a karakteresebb, fűszeresebb illatokat.

Ha azonban nem csupán egy üveg parfümmel akarjuk meglepni az ünnepeltet vagy akárkit, akinek csak valamilyen alkalomból kedveskedni szeretnénk, hanem ezt még kiegészítenénk valamivel, akkor ebben az esetben egy parfüm ajándékszett tökéletes választás lehet.

Parfüm ajándékszettek férfiaknak és nőknek

A Myparfüm.hu kínálatában már számos parfüm szett közül tudunk válogatni, akár férfiak, akár pedig nők számára keresünk ajándékot. Szerencsére egyre több férfi használ már napi szinten parfümöt, így számukra is lehet már kedveskedni egy ilyen ajándékkal. A Myparfüm.hu webáruházában több illat közül is válogathatunk. A legnagyobb márkák is képviseltetik magukat, így megtalálhatóak a Hugo Boss, Gucci, Bruno Banani, Christian Dior, Jimmy Choo, Giorgio Armani, Abercombie & Fitch vagy akár Carolina Herrera egyes illatai is.

A cég kínálatában kapható márkák

Hugo Boss két illata is megtalálható a kínálatban, a Bottled és a The Scent. Előbbi esetében az ajándékszett két különféle méretű parfümöt tartalmaz, míg utóbbinál a parfüm mellé egy deo sticket párosítottak.

Szintén kétféle szettet kínál a Carolina Herrera és a Jimmy Choo is. A Carolina Herrera 212 VIP illat szerelmesei választhatják a Black illatcsaládot is, de mindkét szett esetében a csomag egy parfümöt, valamint egy tusfürdőt tartalmaz. A Jimmy Choo ajándékszett a Man Blue és a Man Intense illatokból kapható. Mindkettő egy rendkívül praktikus összeállítás, ugyanis a nagy kiszerelésű parfüm mellett megtalálható a szettben egy 7.5 ml-es parfüm, amely elfér akár az öltöny zsebében is, így bármikor is legyen szükség egy fújásra az illatból, kéznél van a parfüm. Emellett pedig tartalmaz a csomag még egy after shave balzsamot is.

Természetesen nem csak a férfiak, hanem a hölgyek számára is kínálnak ajándékszetteket. A nők részére már szélesebb a választék, de a férfi illatokhoz hasonlóan itt is képviseltetik magukat a legnagyobb márkák, mint például Calvin Klein, Giorgio Armani, Hugo Boss, Bvlgari, Dolce & Gabbana. A legtöbb márka többféle illata is megtalálható, Hugo Bosstól választható a Ma Vie és a The Scent, Bvlgaritól az Omnia Coral és az Omnia Pink Sapphire, Carolina Herrera-tól pedig a 212 VIP Rose, a Good Girl, a Good Girl Légére, míg Dolce & Gabbana-tól pedig a Dolce és a Light Blue. A szettek tartalma rendkívül változatos, márkánként eltérő, hogy a nagy kiszerelésű parfüm mellé milyen termék párosul.

Díszcsomagolás a stílusos ajándékozáshoz

Minden ajándékszett rendelhető normál és karácsonyi díszcsomagolásban, így az ajándékot igazán elegáns módon tudjuk átnyújtani. Férfiak számára különösen hasznos lehetőség ez, hiszen így nem kell már bajlódni a csomagolással./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…