2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Zsolnay Negyed!

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Zsolnay Negyed!

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed elnyerte a 2020-as MagyarBrands elismerést a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában. A díjat 2017 óta immár negyedik alkalommal érdemelte ki.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Célja a vásárlók és az üzleti világ figyelmének ráirányítása a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

 

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Zsolnay Kulturális Negyed 2020-ban is kiváló márkának számít a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

 

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista. A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában olyan szempontokat vizsgálnak, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az ismertség és a kedveltség.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum