2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Zsolnay Negyed!

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Zsolnay Negyed!

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed elnyerte a 2020-as MagyarBrands elismerést a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában. A díjat 2017 óta immár negyedik alkalommal érdemelte ki.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Célja a vásárlók és az üzleti világ figyelmének ráirányítása a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

 

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Zsolnay Kulturális Negyed 2020-ban is kiváló márkának számít a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

 

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista. A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában olyan szempontokat vizsgálnak, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az ismertség és a kedveltség.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum