2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • (Nagyon) Szépkorúakat köszöntöttek Kazincbarcikán

(Nagyon) Szépkorúakat köszöntöttek Kazincbarcikán

Két szülinapost is köszöntött szerdán délelőtt Szitka Péter, Kazincbarcika Város polgármestere. Nagy Ferencné szerettei körében töltötte a szép jubileumot, és tortáján egy kilencvenötös szám díszelgett.

Eszti néni több mint hat évtizeden át volt házas, két gyermeke, három unokája és öt dédunokája van. A legtöbb időt velük tölti, illetve kedvenc kedvtelésével az olvasással, amihez a mai napig nincs szüksége szemüvegre. Szerinte a hosszú élet titka nem más, mint a szorgos munka.


A nap másik ünnepeltje Kiss Sámuel volt, aki évek óta büszkélkedhet a „Város Legidősebb polgára” címmel. Amikor idén januárban átvette díszoklevelét, akkor hívta meg 102. születésnapjára a városvezetést. Szitka Péter a kedves invitálásnak eleget téve kereste fel Samu bácsit, aki boldog mosollyal és jó hangulatban fogadta a kis küldöttséget. Az ünnepi tortafalatozás közben elárulta, Ő a rendszeres mozgásnak köszönheti szép és tartalmas életét.
Az eseményekről a KVTV csütörtöki Híradójában láthatnak összefoglalót, illetve a Mozaik legfrissebb számában és a kvtv.hu weboldalon olvashatnak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …