2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Minden szinten rock and roll

Tökéletes időjárás, száznál is több program, és teltházas érdeklődés jellemezte az ötödik Campus Fesztivál második napját.

A négy napos debreceni bulin nem csak a zenei programok számíthattak nagy érdeklődésre, hanem az a 75 civil szervezet is, akik kitelepültek a fesztiválra, vagy az idei újdonságként beharangozott Európai Nyelvek Utcájának ezerszínű kultúráját felvonultató egyetemi intézetek, nyelviskolák. Gasztronómia, színház, film, csoportos és egyéni beszélgetések, játékos vetélkedők, felsorolni sem lehet mennyi programot szerveztek a Civil Agora köré, melynek valamennyi pontján kicsik és nagyok, családok vegyültek, ős fesztiválozókkal, hogy együtt kapcsolódjanak ki, míg a koncertek nem kezdődnek. A tegnap esti zenés produkciókból nehéz bárkit is kiemelni, valamennyi műfaj képviseltette magát, a legnagyobbak, vagy épp a legtehetségesebbek zenéltek az összes színpadon. Az este sztárvendége volt Ludmilla, a Road, a Magna Cum Laude, vagy épp Kőhalmi Zoltán dumaszínházas. Eljött Lovasi András a Kiscsillaggal, az Intim Torna Illegal, és az  Animal Cannibals, éjféltől hatalmas bulit nyomott a Vadfruttik, miközben a Subscribe zúzta le intenzív műsorával a Dreher Arénát.  A fesztivál legjobban várt koncertje nem kérdés, hogy a hazai pályás Tankcsapdáé volt. A Pepsi Nagyszínpad előtti téren gombostűnyi helyet sem lehetett találni, akkora érdeklődés várta Lukácsékat.
„A buli csak most kezdődik el…”, idézzük stílszerűen a tegnap esti klasszikust.  A Campus Fesztivál ma délutántól tovább dübörög, ezúttal többek közt érkezik az Irie Maffia, a Republic, a prágai  N.O.H.A., a Magashegyi Underground, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is.  Este tíztől pedig jön a finn Apocalyptica, tehát egy nagyon ütős záró este lesz, ma is sok-sok jó programmal.
www.campusfesztival.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek