2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF

Milyen egy jó cicaruha?

Feldobná egy kicsit az esti programot, de még nem tudja, hogy mivel álljon elő? Ha nem is unalmas, de kicsit felpörgetné a nemi életét? Semmi akadálya, ötleteinkkel garantáltan forró éjszakának néznek elébe!

Mik azok a cicaruhák?

Lehet, hogy már korábban is találkozott a cicaruhák vagy épp testharisnyák fogalmával, de nem biztos, hogy pontosan tudta, hogy mit is jelent. A cicaruha, vagy más néven testharisnya egy egész testet beborító, ruhaszerű anyag, ami többnyire hálós vagy éppen necc anyagból készül. A szeméremnél jellemzően nyitott ruháról beszélünk, ami a férfiak jelentős részének igencsak tetszik, így ha egy ilyenben libben be a hálóba egy estén, akkor nem szabad csodálkozni, hogy a hangulat a tetőfokára hág.

Az anyaguk szexisen tárja és rejti el a testet, ami rendkívül izgató látvány. A cicaruhák különböző méretben kaphatóak, így S-től egészen XL méretig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Nem szabad elfelejteni, hogy bárkinek jól állhat ez a testharisnya, de a legfontosabb, hogy rendelkezzen elég önbizalommal, mert nem a kilók számítanak, hanem a szexis kisugárzás.

Mikor igazán hasznos holmi?

A Szeresdmagad.hu-nál kapható cicaruhák meglehetősen vonzó darabok, és így húsvét közeledtével különösen izgalmas lehet egy hófehér, necc szépség, főleg, ha még kis nyuszifülekkel is feldobjuk. Na ugye, hogy sikerült beindítanunk a fantáziát? Igazi meglepetés lehet, és arról nem beszélve, hogy meglehetősen szexi lesz, mikor megjelenik a hálószoba ajtajában.

Inkább Mikulásra lenne jó meglepi? Semmi akadálya, hiszen a webáruház kínálatában akár piros testharisnya is megtalálható, amihez nem kell más, mint egy mikulás sapka vagy egy kis szoknya a derékra. Így külön meglepetés lesz, hogy a legjobb helyen nyitott a ruha. Tökéletes ajándék, minden alkalomra.

Hogyan kell jól választani?

Mivel ezek tökéletesen követik a test vonalát, így nagyon kell figyelni arra, hogy jól válasszunk. Higiéniai okokból kifolyólag logikus, hogy nem lehet őket próbálni, így a megfelelőt jellemzően egy mérettáblázat alapján tudjuk kiválasztani. Ehhez nem kell más, mint hogy lemérjük a legfontosabb területeket, mint a testmagasságunkat, a mellbőséget, a csípőbőséget és a combunk kerületét. Ha ezek az adatok pontosan megvannak, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a táblázatból a megfelelő méretet.

Reméljük, hogy sikerült némi információt átadni a cicaruhákról és azok előnyeiről, de ha mégsem, akkor vessen egy pillantást a cég kínálatára és meglátja, hogy mi is az, ami miatt ezek a ruhák igazán különlegesek./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum