2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Milyen egy jó cicaruha?

Feldobná egy kicsit az esti programot, de még nem tudja, hogy mivel álljon elő? Ha nem is unalmas, de kicsit felpörgetné a nemi életét? Semmi akadálya, ötleteinkkel garantáltan forró éjszakának néznek elébe!

Mik azok a cicaruhák?

Lehet, hogy már korábban is találkozott a cicaruhák vagy épp testharisnyák fogalmával, de nem biztos, hogy pontosan tudta, hogy mit is jelent. A cicaruha, vagy más néven testharisnya egy egész testet beborító, ruhaszerű anyag, ami többnyire hálós vagy éppen necc anyagból készül. A szeméremnél jellemzően nyitott ruháról beszélünk, ami a férfiak jelentős részének igencsak tetszik, így ha egy ilyenben libben be a hálóba egy estén, akkor nem szabad csodálkozni, hogy a hangulat a tetőfokára hág.

Az anyaguk szexisen tárja és rejti el a testet, ami rendkívül izgató látvány. A cicaruhák különböző méretben kaphatóak, így S-től egészen XL méretig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Nem szabad elfelejteni, hogy bárkinek jól állhat ez a testharisnya, de a legfontosabb, hogy rendelkezzen elég önbizalommal, mert nem a kilók számítanak, hanem a szexis kisugárzás.

Mikor igazán hasznos holmi?

A Szeresdmagad.hu-nál kapható cicaruhák meglehetősen vonzó darabok, és így húsvét közeledtével különösen izgalmas lehet egy hófehér, necc szépség, főleg, ha még kis nyuszifülekkel is feldobjuk. Na ugye, hogy sikerült beindítanunk a fantáziát? Igazi meglepetés lehet, és arról nem beszélve, hogy meglehetősen szexi lesz, mikor megjelenik a hálószoba ajtajában.

Inkább Mikulásra lenne jó meglepi? Semmi akadálya, hiszen a webáruház kínálatában akár piros testharisnya is megtalálható, amihez nem kell más, mint egy mikulás sapka vagy egy kis szoknya a derékra. Így külön meglepetés lesz, hogy a legjobb helyen nyitott a ruha. Tökéletes ajándék, minden alkalomra.

Hogyan kell jól választani?

Mivel ezek tökéletesen követik a test vonalát, így nagyon kell figyelni arra, hogy jól válasszunk. Higiéniai okokból kifolyólag logikus, hogy nem lehet őket próbálni, így a megfelelőt jellemzően egy mérettáblázat alapján tudjuk kiválasztani. Ehhez nem kell más, mint hogy lemérjük a legfontosabb területeket, mint a testmagasságunkat, a mellbőséget, a csípőbőséget és a combunk kerületét. Ha ezek az adatok pontosan megvannak, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a táblázatból a megfelelő méretet.

Reméljük, hogy sikerült némi információt átadni a cicaruhákról és azok előnyeiről, de ha mégsem, akkor vessen egy pillantást a cég kínálatára és meglátja, hogy mi is az, ami miatt ezek a ruhák igazán különlegesek./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek