2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Lenyomatkészítő ajándékok

A kisbabák apró méreteikkel varázsolják el a család minden tagját. Talpacskáik és kezecskéik szépségével semmi nem szállhat versenybe. Gondoltál már rá, hogy meg kellene őrizni ezt a soha vissza nem térő időszakot? A lenyomatkészítő segít megörökíteni kisbabád kéz- és láblenyomatát. Készíts valóban egyedi meglepetést, ami évek múltán is mosolyt csal az arcodra.

Ne maradj le a pillanatról!

Egy újszülött baba törékeny teremtmény. Idővel elhalványulnak az emlékek a méreteikről, mert a fotók nem adják vissza apró testrészeik rajzolatát. A lenyomatkészítő szettek segítségével azonban megörökíthetjük a gyorsan múló idő egy szeletkéjét. A babáról készült fotókból általában csak pár kerül kiemelt helyre, a többi rendszerint a fiók mélyén végzi, vagy az adattároló byte-ok között sikkad el. Egy gipsz- vagy kerámiakompozíció viszont kézzelfoghatóvá teszi az idő múlását. A kezek, talpak méretének lenyomata jól szemlélteti a különbséget a karon ülő és egy tinikorú gyerkőc között. Emiatt évtizedekig kellemes emlék marad az elkészült alkotás.

Emiatt tökéletes ajándék magunknak vagy a család többi tagjának is. Ez valóban egyedi ajándék a rég nem látott unokáról, unokahgiról vagy unokaöcsiről! A többrészes hajtogatható képkeretekben a gyermek fotója mellé elhelyezhető a lenyomat is, így a megajándékozott stílusához illő átadásra is ügyelni tudunk. A kreatív vénával megáldott szülők akár ki is díszíthetik a kiszáradt szobrocskát. Akrilfestékkel a szoba hangulatához illő feltűnő alkotást varázsolhatnak az egyszerű negatívból, így garantáltan a lakás dísze lesz az elkészült mű.

Így használd a lenyomatkészítőt

A lenyomatkészítő szett könnyen kezelhető részekből áll. A mintavételt a baba napirendjének függvényében ajánlott evés vagy alvás után elkezdeni, amikor a baba nyugodtabb. Legalább két felnőttre lesz szükség a mintavételhez. Egyikük összekeveri az alapanyagokat és kiszabadítja a kiválasztott végtagot a felesleges ruhából, míg a másik stabilan tartja a babát. Innentől egyszerű a dolog. Csak nyomd az elkészített keverékbe a kicsi tenyerét vagy talpát. Hideg időben langyos vízzel is dolgozhatsz. Óvatos, de határozott mozdulatokkal dolgozz, hogy a minta ne mozduljon el.

A bőrkímélő keverék gyorsan köt, de könnyen letörölhető. Egy vizes ruhás tisztogatás után a baba máris folytathatja napirendjét, meg sem érzi a mintavételt. Amennyiben kedvet kaptál a babás újdonságokhoz, látogass el a Baby Lion áruház oldalára, ahol viszonteladóknak is vannak remek ajánlatok.

Csak a fantázián múlik, milyen használati módot találtok az elkészült alkotásoknak. A készletek többnyire a levett minta dekoratív elhelyezéséről is gondoskodnak, ezáltal ajándéknak is tökéletesek. Ha még nem tudod, mivel lepd meg a rokonokat, válassz a lenyomatkészítő szettekből. Használd ki ezt a jópofa újdonságot. A készlet karácsonyra már otthonodba is érkezhet, csak rendeld meg mielőbb./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…