2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Klasszikus és modern wellness?

Az emberek igényei az évek során rengeteget változtak. Az egészségturisztikai piac vendégköre átalakult, és megjelent egy fiatal, még aktív csoport, aki a gyógyítás helyett nagyobb hangsúlyt fektet a prevencióra, felüdülésre. Maga a wellness, mint fogalom is sokat változott, hiszen egyre többen vágyakoznak olyan kezelések után, amelyek már túlmutatnak az egyszerű wellnessen.

 

Az új trendek következtében kialakult egy, a jól bevált gyógyászati kezeléseket az alternatív gyógyászati kezelésekkel ötvöző eljárás. Mindez a méltán híres fürdővárosban, Hévízben valósult meg. Ha arra jár, feltétlenül próbálja ki az alábbiakat.

Tradicionális Kúra Hungarikum

Hévíz városa 2015 nyarán saját védjegyet hozott létre a Hévízi-tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében. A Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum alapja a hévízi gyógyvíz, amely rendkívül hatékony a különböző mozgásszervi betegségek kezelésében magas ásványianyag tartalmának köszönhetően. Az eljárás során a komplex, hévízi kúrát alkalmazzák a leghatékonyabb gyógyulás érdekében.

A masszázs innovációja

Az ún. Medical Wellness Pavilon 11 masszázs kezelőhelyiségnek ad otthont. Ma már a hagyományos kabinok mellett zuhanykabinnal ellátott és égetett agyagra emlékeztető színeket mutató kezelőket hoztak létre. Itt az Ayurveda, Lomi-Lomi és a Thai masszázs terápiái kellemesen nyugtató, zöldes árnyalattal fogják rabul ejteni az ellazulni vágyókat.

Testi-lelki egyensúly

A Vitálium az alkotóelemek tökéletes egységét képezi. Azon kívül, hogy hatékonyan ötvözi az alapelemeket a kezelések során, mint föld, levegő, víz, tűz, egymás mellé teszi azon tevékenységeket is, amelyeknek sikere az egymásra épülésben rejlik. Ekkor minden apró részletre figyelnek, hiszen már a színekkel megfelelő környezetbe helyezhetőek a vendégek, megfelelő alapot adva a kezelés sikerességének. Több kezeléssel beutazhatja a színek palettájának világát.

A vitalitást, a mozgást, az egészséges táplálkozást, a természetes alapanyagok felhasználását ötvözik a szellem és lélek ápolásával, testi-lelki egyensúly helyreállításának érdekében.

A méltán híres Vitalium Medical Wellness Központban már Náray Erika színésznő is kipróbálta a krioszaunázást, valamint az iszappakolást is.

Hogy mégis hol? A Hotel Európa fit****superior falai között, ahol összekapcsolódik az egészség, a szórakozás és a pihenés.

Amennyiben Ön is szívesen részt venne, valamely szolgáltatásban, tekintse meg az Európafit wellness központjának kínálatát!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek