2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Játékötleteket keresünk!

A Gémklub Kft. a játékfejlesztés a társasjátékkultúra elkötelezettjeként pályázatot ír ki gyermekjáték ötletek megvalósítására társas és készségfejlesztő játékok témakörében. A legjobb játékokat forgalomba kerülnek a játékboltokban. A feltaláló sikerdíjat kap minden eladott játék után.

A Gémklub izgalmas, élvezetes, új, elsősorban készségfejlesztő játékötleteket keres megvalósításra.

A pályázat két kategóriában kerül meghirdetésre. Keresünk egyrészt  3-5 évesek számára ajánlott, szín, szám és formafelismerés és/vagy memória fejlesztésre, vagy más készségek fejlesztésére alkalmas gyerekjátékot, másrészt 5-7 évesek számára ajánlott, memóriát, logikát, kézügyességet és/vagy térérzékelés fejlesztésére, vagy más készségek fejlesztésére alkalmas gyerekjátékot.

Az elbírálás  során előnyt élveznek azok a készségfejlesztő játékok, melyeket egyedül is lehet játszani, de van hozzájuk olyan szabály, aminek segítségével 2 vagy több játékos is játszhatja.

A pályázatban minden magyar állampolgár részt vehet, aki 2011. július 15-ig elküldi a Gémklub részére (postacím: Gémklub Kft. 1092 Budapest, Ráday utca 30/b) játékának pontos írásos leírását, egy játszható prototípust, valamint írásos nyilatkozatát (nevével és címével) arról, hogy a játék ötlete tőle származik. A pályázatban kiskorú gyermekek is részt vehetnek, de jogi kérdésekben törvényes képviselőjük jogosult eljárni helyettük.
A pályázatra érkező ötletek közül a nyertes/nyertesek neve 2011 szeptemberében kerül kihirdetésre.
További információ:
aczel.zoltan@gemklub.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek