2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Ismét mesefigurák a jégen

A Fantázia Birodalma cimű Disney On Ice előadása szédületes utazásra viszi a családokat a klasszikus és a legújabb Disney mesék birodalmába. Az előadás részei ráadásul a Disney-Pixar Toy Story 3 és a Disney-Pixar Verdák életnagyságú figuráival készült színpadi adaptációk is, melyek számos fiatalabb és idősebb gyermek kedvenceivé váltak az elmúlt évek során. Ez a különleges produkció, egyfajta előkarácsonyi ajándékként az érdeklődőknek, 2013. december 13 és 15. között hazánkban, a Budapest Arénában is látható lesz négy előadás erejéig,

A Feld Entertainment legújabb előadása, A Fantázia Birodalma című Disney On Ice show a közönséget négy varázslatos helyszínre repíti egy elbűvölő kaland keretében;először a Verdák versenypályájára,  majd Andy hálószobájába, hogy a Toy Story 3 szereplőivel mulassunk. De az előadás egy víz alatti utazásra is elragadja a nézőket, A Kis Hableányban megismert csodálatos világba, valamint Tündérrév misztikus földjére,Csingilinggel történő találkozásra.

„Elsőként bemutatni Csingiling történetét élőben és ráadásul jégen, nem is beszélve a Toy Story imádott alakjainak megjelenítéséről, egészen hihetetlen megbízatás volt számunkra és boldogok vagyunk, hogy ezeket a szívmelengető meséket mi vihetjük el a családokhoz az egész világon.” – nyilatkozta az előadásról Nicole Feld producer.

A Fantázia Birodalma a Disney On Ice rajongók számára a különböző elemek tökéletes kombinációját nyújtja. „A legújabb alkotásoktól, mint a Verdák és a Toy Story 3; az időtlen klasszikusokig, mint a Kis Hableány vagy a Csingiling a közönség négy teljesen különböző történetet fog látni Disney mesevilágából.” – mondta az előadásról Kenneth Feld producer. „Mindez olyan értéket képvisel, amely párját ritkítja a családi szórakoztatás műfajában. Több, mint ami valaha volt, mindenki számára.”

Mickey és Minnie utazásának egyik állomásán, Tündérhévben Jeremy Railton különleges díszlete átalakul egy olyan környezetté, amely az elkövetkező történetek egyedi világait is meg tudja jeleníteni. Fluoreszkáló korallok és kagylók Ariel világából, a Kis Hableányból majd a közönség máris a tündérek színpompás földjére léphet a Csingiling részében. Railton különösen óvatos volt Tündérrév megalkotásával. „A közönség jól ismeri Tündérrévet, így nagyon fontos volt számomra, hogy változtatás nélkül és a filmben megismert részletességgel meg tudjuk jeleníteni az előadáson.”


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek