2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Hajas László új szépségszakmai területre lépett

Hajas László új szépségszakmai területre lépett

A mesterfodrász is csatlakozott a Beauty World Net-hez

2012. november 10-én, a Szépvilág magazin szervezésében megrendezett Diamond Night Party-n mutatkozott be a közelmúlt talán legjelentősebb szépségipari technológiája, a magyar fejlesztésű Beauty World Net. Az új szépségszakmai platform egy olyan keresési és foglalási rendszer, mely segítségével a szépségipari szolgáltatók egyszerűen és hatékonyan kezelhetik vendégeik időpontjait és egy plusz kényelmi funkciót biztosíthatnak számukra. A fejlesztés jelentőségét az is alátámasztja, hogy olyan nevek is csatlakoztak a rendszerhez, mint a fodrász szakma nagyjai: Hajas László és Zsidró Tamás.

A szombat este megrendezett nagyszabású szépségipari rendezvényen Hajas László Magyarországra varázsolta a londoni Royal Albert Hallban bemutatott Alternative Hairshow-ra készített briliáns produkcióját. A fellépők között voltak továbbá a L’oréal Professional csapata, a Dalmania Hostess Team, az ANNAEVA divatmárka, a kontyművész Tombácz Zsuzsa, az Angel team csapata, valamint a Kreatív sminkműhely sminkmesterei.

„Az alapötletünk az volt, hogy a szépségipari szolgáltatásokat rendszerbe foglaljuk, így minden egy helyen elérhetővé váljon. Ez azért kiemelkedő jelentőségű, mivel még nem volt egy mindent jól összefogó és használható felület, ahol mindenki megtalálja a számára ideális fodrászt, kozmetikust, szakmabelit” – mondta el Győri Szabolcs, a rendezvényen bemutatkozó Beauty World Net tulajdonosa.

„A Beauty World Net a kényelmet és az egyszerűen kezelhetőséget szolgálja egy jól átgondolt és igényes szolgáltatás keretében, mely modern eszközök segítségével érhető el. Cél a lehető leggördülékenyebb felhasználói élmény biztosítása” – tette hozzá Geyer Attila társtulajdonos.

„A szépségszakma az új reklámlehetőségeket keresi. Mindenki azt szeretné, hogy vállalkozása jól látszódjon, így egy olyan weboldal, ahol a szépségszakmai érdeklődésű emberek tömege „szörföl” nap mint nap, kiváló felületet jelent egy szépséggel kapcsolatos cégnek” – tudtuk meg Hajas László mesterfodrásztól. A szakember hozzátette: „Én azonnal megláttam a Beauty World Net-ben rejlő lehetőségeket és ezért fogom használni, mert ezzel a rendszerrel a szakemberek könnyebben juttathatnak el információkat és üzeneteket vendégkörüknek és így előnyt kovácsolhatnak azokkal szemben, akik nem haladnak a korral, és elavult módszerekkel kívánnak talpon maradni.”

A rendezvényen ott volt Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője is, aki elmondta, hogy számára azért vonzó az új lehetőség, mert így egyszerűbben megtalálhatja a szépségszalonok ajánlatait, kedvezményeit, olvashat forradalmi újításokról, izgalmas lehetőségekről, tanácsokról. „Kényelmes és gyors hozzáférést biztosít a szépségszektor szolgáltatásaihoz. A még szabad időpontokat látva, egyszerűen bejelentkezhetek a fodrászomhoz, anélkül, hogy percekig variálni kellene telefonon, neki mikor jó, s az beleilleszthető-e az én napirendembe. Időt és energiát spórolhatok így, ez pedig nagyon fontos” – tette hozzá a Tűsarok producer-műsorvezetője.

A projekt jelentőségét az is mutatja, hogy stratégiai partnerséget kötöttek a Vodafone Magyarországgal, így hamarosan elérhetőek a Beauty World Net kedvezményes csomag ajánlatok a legújabb okostelefonokkal, táblagépekkel, mobil internettel.

Emellett a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata is felvette soraiba a Beauty World Net-et.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…