2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Győzött a Szeretetcsoki

Önkéntesek jóvoltából január végére sikerült összerendezni a karácsonyig tartó Szeretetcsoki gyűjtőakcióra beérkezett finomságokat. Az egész ország területéről megmozdultak kicsik és nagyok, összesen 12404 tábla csokoládé, többszáz mesekönyv, plüssmaci, társasjáték érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ éléstárába. Az alapítvány az adományoknak köszönhetően hónapokig tudja működtetni többek között a kórháztámogató bohócdoktor programját, a rászorulók étel támogatását, a kisgyermekesek segítését, a fontosabbnál fontosabb humanitárius programokat.

Egész évben csokiosztás! A www.bohocdoktor.com oldal felületén a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki programtól kérni is lehet finom falatokat. Ételosztásokra, szűk költségvetésű jótékonysági programokra, egészségügyi szakdolgozók vidámítására, idősek élelmiszer csomagjaiba is jut a csokikból, így országosan segít a közösségi Szeretetcsoki.

Egyre többen kérnek adományt. Rácz Anett a Mátrix Alapítvány elnöke mindenkit segítségnyújtásra buzdít. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, egy ruhadarab, egy finom falat is pozitív irányba tudja fordítani adott esetben a kilátástalannak tűnő helyzetet. Ezért is nagyon hatásos a Szeretetcsoki kezdeményezés, melyet karitatív alapítványok tucatjai vettek át programjaik közé, a rászorulók nagy örömére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek