2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Egy jó nap az éjszakával kezdődik!

(Ez a gondolat a Billerbeck Budapest Kft. szlogenje!)

A Billerbeck Budapest Kft. a CASA Lakberendezési Áruházon belül 2010. április 22-én Shop in Shop rendszerben kialakított, a németországi anyavállalat új üzleti arculatát, új design-ját tükröző üzletberendezéssel, széles választékú, minden igényt kielégítő, minőségi termékekkel nyitja meg ajtaját a kedves vásárlók előtt, és várja szeretettel az érdeklődőket!

A Billerbeck cég – amelynek termékei több, mint 20 éve kaphatók a magyar piacon – ezzel az új üzlettel is igyekszik vásárlói számára méltó helyszínt teremteni a méltán népszerű, nagy keresettségnek örvendő, a cég által gyártott és forgalmazott Billerbeck márkanevű, az egészséges, nyugodt, pihentető alvást elősegítő pehely-, gyapjú-, valamint márkás alvószál töltetű paplanoknak, párnáknak, matracvédőknek, matracoknak, ágyaknak.

Mint tudjuk, az ember életének kb. egyharmadát átalussza. A pihentető alvás előfeltétele minden testi, szellemi és lelki teljesítménynek. A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények, valamint a jól megválasztott ágyak, matracok, paplanok, párnák, ágyneműk képezik.

Cégünk ezen igények kielégítése érdekében kiváló minőségű, az egészséges, pihentető alváshoz szükséges kellékeit kínálja kedves vásárlóinak a legszélesebb választékban!

Az immár 20 éves Billerbeck Budapest Kft., németországi alapítójának több. mint 80 éves gyártási tapasztalatát, alváskutatási eredményeit felhasználva, ill. azt folyamatosan aktualizálva, korszerűsítve alakította ki hálószoba termékválasztékát, és ajánlja komplett alvási rendszerét.

Jelentős és korszerű magyarországi ágynemű- és matracgyártási kapacitással rendelkezik, amelyek segítségével a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket gyártja.

A forgalmazott termékek sokszínűségéből is megállapítható, hogy a cég a termékpalettáján, gyártási programjában folyamatosan szereplő, igen kedvelt, nagy ismertségnek örvendő, magas minőségű, széles választékú textil, matrac és ágy termékek körében mindig képes újdonságokat kitalálni. Újabb és újabb gyártmányfejlesztéseket hajt végre annak érdekében, hogy az alvási kultúrát, a pihentető, egészséges alvást, a nyugodt pihenési körülményeket a legmagasabb színvonalon biztosítsa mindenki számára, a legkülönfélébb igények kielégítésével.

Ezen termékek rendkívül keresettek nem csupán azon vásárlók körében, akik már évek óta elkötelezték magukat a Billerbeck márka mellett, de a fiatalok és a minőségi termékeket igénylő új vevők körében is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…