2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Babaaltatás felsőfokon

Úgy érzed, hogy az esti altatás egy véget nem érő tortúra? Kellene valami megoldás, ami megkönnyíti a helyzetet? A különböző altatóplüssök nagy segítséget jelenthetnek a kisgyermekes szülőknek, hiszen hatékonyan megnyugtatják a babát, és pótolják a szülői karokat.

Mik azok az altatóplüssök?

Az altatóplüssök alapvetően nem csak puhák és cukik, hiszen akkor bármilyen figura elegendő lenne ahhoz, hogy a gyermek megölelje és álomba merüljön. De vajon akkor mitől olyan különlegesek és szerethetőek?


Ezek mindegyike egy tüneményes figura, ami kifejezetten a puhaságával veszi le a lábáról a kis tulajdonosát. A legfőbb funkciója mégis a megnyugtatás és az, hogy álomba ringassa a picit. Általában kellemes dallamokat játszanak le, amik között akár válogatni is lehet. Éppen ezért választhatunk zenét nappali és éjszakai alváshoz is. Mivel az ember agya asszociál, így ha meghallja, hogy felcsendül ugyanaz a zene, ami a korábbi altatások alkalmával, akkor sokkal nyugodtabban lazul el és szenderedik álomba. Mivel a picik ezt összekapcsolják, így a rendszer kialakítása könnyen megtörténhet.

Vannak olyan gyerekek is, akiknek megnyugtató érzés a félhomály, így nekik akkor jó az altatóplüss, ha nem csak hangot ad ki, de még egy kis fényjátékot is bemutat.

Édes álmok felhőcske a Fisher Price-tól

Az édes álmok felhőcske akár ötször félórányi dallamot képes lejátszani, amik között akár léptethetünk is, így válogatva ki a kedvenceket. Ha pedig igényli a gyermek, akkor akár fényeket is hozzárendelhetünk az altatáshoz. Ez maximálisan szubjektív dolog, hiszen attól függ, hogy a gyermek számára milyenek az ideális elalvási körülmények. Amelyik gyerek a sötétet szereti, annak ez a funkció felesleges, míg azok a szülők, akiknek olyan babájuk van, aki szereti a tompa fényket, hálaimát rebegnek a plüssért. Sőt, ez az altatóplüss egy különleges funkcióval is rendelkezik, ez pedig a légzéshez alkalmazkodó ritmikus mozgás. Ez azt az érzetet kelti a piciben, hogy valaki van mellette. Bár nem helyettesíti a szülői óvó karokat, mégis segít abban, hogy kicsit tehermentessé váljunk, és a baba se szenvedjen hiányt. A Fisher Price plüss rongyik is hatékonyan segítik az elalvást, sőt a legtöbb esetben egészen óvodáskorig is kitartanak.

Ha kisgyermeked van, valószínűleg ismered a minőségi Fisher Price termékeket, hiszen ez a cég már lassan kilencven éve van a piacon és gyártja a szebbnél szebb gyerekjátékokat. Nem csak szemet gyönyörködtetőek, de emellett törhetetlen műanyagból készülnek. Ez persze nem biztos, hogy a padlónak is ugyanolyan kedvező.

Újszülöttkortól használható játékokat gyártanak, egészen 5 éves korig. A kiskori játékok időtállóak, olyanok, amikre később is szívesen emlékszik az ember, és akár több testvért is kiszolgálnak. Kell, hogy ennél több ismérve legyen egy igazán jó, a játékokat kifejezetten gyerekek számára készítő márkának?/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…