2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

A hosszú élet titka: szeretet és békesség

Mindezt a kazincbarcikai Fórizs Lajosné, Zsuzsa néni mondta, akit 90. születésnapján népes vendégsereg köszöntött fel a napokban.

 

Gyermekek, unokák, dédunokák, rokonok és barátok, illetve újságírókból és köztisztviselőkből álló delegáció állta körül a szülinapi tortát, melyen annyi gyertya el sem fért volna, ahány éves az ünnepelt lett. A jeles családi eseményen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere köszöntötte Zsuzsa nénit, majd dr. Séllyei Erzsébet, a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati osztályának vezetője a Magyar Kormány Emléklapját nyújtotta át a ritka szép kort megélt néninek. Az ezt követő beszélgetésen természetesen az a közhelyszerű kérdés is elhangzott, hogy mi a hosszú élet titka? Erre Zsuzsa néni könnyes szemmel csak ennyit válaszolt: “a szeretet és a békesség, én is ezt adom tovább a felnövekvő generációnak, remélem, sikerrel…” – miközben karjaiban békésen szundikált a legfiatalabb családtag, egy alig pár hetes csodaszép kislány, a sokadik generáció.

képforrás: KVTV

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…