2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Gyermeknap alkalmából újra Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Gyermeknap alkalmából újra Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Több mint kétszáz hátrányos helyzetű gyermeknek és kísérőiknek szerzett ismét egyedi élményt a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Népszerű sztárok is az esemény mellé álltak: Szabó Jennifer és Szabó Ádám, énekesek illetve Kecskés Bence, gyorsasági motorversenyző. A fővárosban az utakat lezárva több limuzinnal és luxusautóval, rendőri kísérettel vitték körbe a kicsiket és nagyokat.

Öt darab limuzin és negyvennyolc luxusautó továbbá tűzoltóautó és emeletes városnéző busz várta a gyermekeket a Hősök terén, ahonnan elindult a konvoj, és a látványosságokat érintve vonultak a drága autók körbe Budapesten. Izgalmas, örömteli és lebilincselő rendezvényen vehettek részt a rászoruló diákok, akiket sztárvendégek és rendőrök kíséretében vonultattak fel extrém és drága autókkal. Az adrenalin dolgozott minden résztvevőben, gyerekben és felnőttben egyaránt.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső idén is nagy lelkesedéssel, még több és még különlegesebb autóval szervezte meg ezt a programot.
– Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben született meg a fejemben. Évről évre a felvonulás nem jöhetne létre, ha dr. Markó Attila, országos főkapitány r. dandártábornok nem állna az esemény mellé. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást Szabó Jennifer és Szabó Ádám, énekesek illetve a 17 éves Kecskés Bence, gyorsasági motorversenyző a gyermekek kedvence és példaképe. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 25 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Minden gyermeket és kísérőit vendégül láttunk egy szelet pizzára a Pizza King Express jóvoltából és Melhem Saad alapító, tulajdonos támogatásával. Köszönetet szeretnék mondani: a Rendőrségnek, a Polgárőrségnek, a támogatóknak, a luxusautó és a limuzinok tulajdonosainak, az önkénteseknek és nem utolsó sorban a sztárvendégeknek is – mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek