2023. 03. 20. hétfő

Klaudia,
1 EUR 396 HUF
1 GBP 453 HUF

Cipősdoboz, tele ajándékkal és szeretettel

A rászoruló gyerekeknek szánt karácsonyi cipősdoboz akcióhoz idén két helyszínnel is csatlakozott a Zsolnay Örökségkezelő.

 

A cipősdobozba csomagolt új vagy megunt, de jó állapotú játékokat, könyveket két helyszínen lehet leadni november 25. és december 18. között: az Ókeresztény Mauzóleumban (csütörtök–vasárnap: 10.00–16.45) és a Művészetek és Irodalom Házában (hétfő–péntek: 9:00–17:00). A dobozba kerülhet továbbá írószer, higiéniai eszköz és édesség is.

 

A felajánlott adományok a Baptista Szeretetszolgálat együttműködésével jutnak el a hátrányos helyzetű gyerekekhez. Az adományokat cipősdobozban várják, aminek az alja és a teteje külön-külön színes csomagolópapírral van bevonva, zsineggel átkötve vagy ragasztószalaggal rögzítve. A leadóponton kapott kártyán szükséges jelezni, hogy milyen korú és milyen nemű gyermeknek szánják az ajándékot.

 

Az országos akció keretében tavaly összesen 50.930 ajándékkal lepték meg a gyermekeket. A Zsolnay Örökségkezelő NKft. kollégái bíznak benne, hogy idén még több rászoruló fiatalnak sikerül örömöt okozni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek