2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

5 kabátötlet az őszi-téli szezonra

Milyen kabátot vásároljak télre? Ez a kérdés minden szezonváltáskor felmerül a nők fejében. Vajon melyik az a darab, amelyet mindenhez kényelmesen lehet viselni, mégis elég divatos és sikkes? Erre a kérdésre nem egy, hanem rögtön öt választ is adunk!

 

Elegáns gyapjúkabát

 

Az elegáns gyapjúkabátok soha nem mennek ki a divatból. Ha egy klasszikus szabású, hajtóka galléros darabot választunk, akkor megjelenésünk mindig sikkes lesz. Vajszínű vagy bézs kabátot is választhatunk ebből az anyagból.

 

A trapéz szabású, enyhén A-vonalú, azaz derékrésztől kissé bővülő, derékban kötős kabátok nagyon divatosnak számítanak ebben a szezonban. Ráádásul kiemelik a derekat, ezért ebben a fazonban is gondolkodhatunk.

 

Steppelt kabát? Igen!

 

A steppelt kabátok nagyon népszerűek azok körében, akik a sportosabb stílust és a kényelmet részesítik előnyben. Válassz valami izgalmas, élénk színt, így nem olvadsz bele a tömegbe! A steppelt kabát akár derékig ér, akár bokáig érő, egyenes szabású darab, nagyon divatos látványt nyújt.

 

Ha nőiesebb fazonú, mégis kényelmes és nagyon meleg kabátot szeretnénk, akkor egy ilyen pufi dzsekinek becézett darabbal is jól járhatunk, csak válasszunk karcsúsított szabásút belőle. Ezek a kabátok általában nagyon jó hőszigetelők, ennek ellenére megfelelő szellőzést is biztosítanak, és ehhez egyáltalán nem kell vastagnak lenniük.

 

Műszőrme télre

 

A műszőrme kabátok a bundára emlékeztetnek, azonban a legtöbbször a szabásvonal eltér a klasszikus bundáétól. Divatos és modern viseletnek számít egy ilyen kabát, mely sikkes, mégis megfelelően meleg is.

 

A műszőrme kabát lehet midi hosszúságú, egyenes szabású, de derékig érő, vagy hosszabb, karcsúsított dzsekit is vásárolhatunk. Dögös csizmával vagy egy trendi bakanccsal nagyon ütős szettet alkothat. Aszimmetrikus cipzárral, esetleg kapucnival ellátott műszőrme dzsekit is vásárolhatunk!

 

A műszőrme persze lehet csak szegélydísz, esetleg a kapucni kiegészítője. A döntés a miénk. Aki bizonytalan abban, hogy milyen kabátot vásároljon őszre, nézzen szét a NorenStore kabát kínálatában.

 

Élénk színek, vagány formák

 

Idén kifejezetten trendi minden váratlan részlet, szín vagy forma a kabátokon. Így például az aszimmetrikus szabású kabát nagyon divatos lehet. De egy színes gyapjúponcsóval sem lőhetünk mellé. A steppelt vagy steppelt hatású kabátok is nagyon divatosak.

 

Persze a színekkel is ki lehet tűnni. A meggypiros, a bordó, a lila nagyon divatosnak számítanak idén ősszel. De a klasszikus őszi narancssárga is trendinek hat. A kék és a zöld is a legvagányabb színek közé tartoznak, és a halványrózsaszín is. Ezért ezekkel az egyébként feltűnő színekkel bátran operálhatunk.

 

Műbőr dzsekik

 

A műbőr dzseki örök divat. Válasszunk klasszikus, időtálló fazont, álló nyakkal, cipzáras ujjakkal, kapcsos zsebbel. A sok apró részlet, a dekorvarrás, a fémcipzár és a prém csak még vagányabbá tesz egy ilyen kabátot. Klasszikus szabású, hajtós nyakú, enyhén A-vonalú műbőr kabátot is választhatunk, egy trendi sállal és dögös csizmával./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek