2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Egy elektromosautó-kereskedő szolgáltatásai 2021-ben

Egy elektromosautó-kereskedő szolgáltatásai 2021-ben

Ha egy elektromosautó-kereskedő szolgáltatásait vizsgáljuk, akkor nem mindig egységes a kép. Nem mindegy, hogy kit nézünk, bár az is igaz, hogy nincs is olyan sok szalon, akik csak elektromos autókkal foglalkoznak.

 

Mégis úgy éreztük, hogy beszélnünk kell arról, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el egy ilyen kereskedőnél 2021-ben. Mi úgy gondoljuk, hogy a most felsorolt szolgáltatások nélkülözhetetlenek manapság!

 

Ezért épp egy elektromosautó-kereskedő szolgáltatásait nézzük

 

Azért ezt nézzük, mert ez a jövő, sőt inkább a jelen. Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az elektromos autózás egyre nagyobb teret hódít. Egyre jobb az infrastruktúra mögötte, és egyre jobbak az autók is. Szépek, gyorsak, egyre tovább bírják, és számos funkció került beléjük.

 

Egyszerűen jó nézni a fejlődést a területen. Épp ezért szeretnénk, hogy minden elektromosautó-kereskedő felkötné a gatyát, és sok kiváló szolgáltatással kényeztetnének bennünket.

 

Készletes és rendelhető autók

 

Egyértelmű, hogy egy autókereskedőnél autót lehessen vásárolni. De talán nem ennyire egyértelmű, hogy készletről is vásárolhatóak legyenek az elektromos autók. Viszont ha készletről vásárolnál, akkor keresd a 101 EV Parkot, akik jó példával járnak elöl ezen a területen is.

 

Tőlük készletről szerezheted be a Tesla Model 3-adat. Legyen szó Standard, Long Range vagy épp a bivalyerős Performance változatról, náluk mindet megtalálod!

 

Ahogy a rendelhető autóknak is fontos részének kell lennie egy kereskedés mindennapjainak. Mert hát nem fogják tudni az összes márka összes típusát (főleg az újakat) készleten tartani. De nagyon sokan keresik az újat, így szükség van arra, hogy elérhetőek legyenek, akár csak katalógusból is, a legújabb modellek!

 

Autóbérlés

 

Bár ez a legtöbb kereskedőnél nem elérhető, mégis úgy gondoljuk, hogy egy fontos szolgáltatás. Sokan nem tudják eldönteni, hogy milyen autót szeretnének. Már csak miattuk is nagyon érdekes lehet egy pár napos bérlési konstrukció. Ott bizonyára össze tud ismerkedni a kiszemelt autójával a leendő vásárló. Kiváló lehetőség ez a döntéselőkészítés területén.

 

Finanszírozás, gördülékeny ügyintézés

 

A gördülékeny ügyintézés legyen része a mindennapoknak! Ne kelljen nekünk semmivel se foglalkozni, igazából csak aláírni. Nem azért megyünk elektromos autót vásárolni, hogy aztán papírokkal foglalkozzunk. Nekünk az autó kell!

 

Persze gondolni kell azokra is, akiknek nincs elég pénz a zsebükben. Sok vásárlót foghat meg ezzel egy autókereskedő. Épp ezért kellenek a különböző finanszírozási lehetőségek is, magánszemélyek és vállalkozók részére egyaránt.

 

Szaktanácsadás, saját szervizháttér

 

A Szent Grál itt van elásva! Nem elég (de kell) a szaktanácsadás, mindenképp kell legyen saját szervizháttere egy ilyen cégnek! Mivel még kevés van az országban, ezzel nagyon is ki tud tűnni, és ez sokat is segít az új vásárlóinak./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…