2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Veres Pál Facebook bejegyzése

Felháborítónak tartom és mélyen elítélem, amit a miskolci fideszes képviselők tesznek. Hetek óta hazugságokat terjesztenek, csúsztatnak és félrevezetik a miskolciakat. Kikérem a városban élők és magam nevében, hogy a város egyes képviselői politikai haszonszerzés céljából valótlan állításokat tegyenek, hogy ország-világ előtt bemocskolják Miskolcot, rossz hírét keltve városunknak.
❗️ Ha már munkájukkal nem tudnak kitűnni, ha már munkájukkal nem tudnak bekerülni a hírekbe, kérem ne hazugságokkal, rosszindulatú állításokkal próbálkozzanak.
❗️ Nehéz időket élünk, a válság a küszöbön, elszabadultak az energiaárak, sosem látott infláció nehezíti hétköznapjainkat.
❗️ A miskolci önkormányzatnak ugyanazokkal a nehézségekkel kell nap mint nap megküzdenie, amikkel a miskolci, a magyar családoknak is: elszabadult energiaárakkal, kiszámíthatatlan gazdasági környezettel, fékevesztett áremelkedéssel.
❗️ Mi, a város vezetői a helyünkön vagyunk, végezzük a munkánkat, mert erre tettünk esküt. Ebben a nehéz helyzetben a miskolci fideszes képviselőknek is inkább segíteniük kellene, nem hátráltatni Miskolcot, nem hazudni, nem rémhíreket terjeszteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek