2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Vásárlói közreműködéssel gyűjtött több mint 15 millió forintot a PENNY!

Vásárlói közreműködéssel gyűjtött több mint 15 millió forintot a PENNY!

A vállalat egy mikrobuszt vásárol az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak

 Ismét sikeres adománygyűjtő kampány zárult le a PENNY-nél! A kiskereskedelmi áruházlánc immár 15 éve segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját. A legutóbbi sikeres akciójának eredményeképpen a vállalat a vásárlók közreműködésével összegyűjtött több mint 15 millió forintból egy beteg gyermekek szállítására alkalmas mikrobuszt vásárolt a szervezetnek.

 

A PENNY-nél a kezdetektől fogva kiemelten fontos terület a társadalmi felelősségvállalás, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a jó ügyek támogatása. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal másfél évtizede tartó együttműködése során a vállalat eddig több mint 100 millió forintot adományozott a szervezetnek. A vásárlókkal közös felajánlásokon keresztül legfőképp kiemelt fontosságú orvosi műszerek beszerzésével és az alapítvány autóparkjának megújításával, bővítésével járultak hozzá a legkisebb betegek gyógyításához. A legutóbbi jótékonysági akció november végén kezdődődött, és 10 millió forint összegyűjtését tűzték ki célul, amihez az emblémával megjelölt árucikkek megvásárlásával minden termék után 20 forinttal járulhattak hozzá a PENNY üzletekben vásárlók.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 15 éve segíthetjük közösen az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány nemes céljainak megvalósulását. A mindössze egyetlen hét leforgása alatt összegyűlt összegből a vállalat egy, a beteg gyermekek szállítását megkönnyítő mikrobuszt vásárol az alapítvány számára. Ráadásul, az eredetileg tervezett összeget is sikerült túlszárnyalni, hiszen több mint 15 millió forint gyűlt össze. Ez a fantasztikus dolog nem valósulhatott volna meg a vásárlóink közreműködése nélkül, így nekik is szeretnénk köszönetet mondani” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

 

Takácsné Stalter Judit, az alapítvány elnöke szintén a kiskereskedelmi áruházlánc, valamint a hűséges vásárlók nemes célú összefogásának teremtő erejét emelte ki:

„Ha együtt segítünk, minden sikerül! – így szól az alapítványunk mottója, amelynek érvényessége most a PENNY, illetve a vásárlók összefogásának köszönhetően újfent bizonyosságot nyert. Ez a támogatói program azért is különleges, mert több százezer ember részvételével zajlott, ezért a köszönetnyilvánítás mindenkit illet szerte az országban.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …