2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Történelmi csúcson az üzemanyagárak, a Mi Hazánk nyílt levélben fordul Tállai Andráshoz

Történelmi csúcson az üzemanyagárak, a Mi Hazánk nyílt levélben fordul Tállai Andráshoz

Tisztelt Államtitkár Úr!

Örömmel látjuk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben a kormánynak is a legfontosabb a gazdaság újraindítása, talpra állítása! Bizonyára ön is tisztában van vele, hogy a legtöbb vállalkozás költségének jelentős részét az üzemanyag költségek képezik.

Ezért is fordulunk önhöz bizalommal, hiszen már bebizonyította 2017- ben, hogy képes hatással lenni az üzemanyagárakra. Akkor a választókerületében sikerült 11 forintos benzin és 5 forintos gázolaj árcsökkenést elérnie, most várjuk, hogy pénzügyminisztériumi államtitkárként országosan is vesse latba befolyását.

Első lépésként a 2017-es árak is megtennék, hiszen az is 100 forintos literenkénti könnyebbség lenne. Azt már a kormányra bízzuk, hogy kiderítse, miért lehet most ennyivel magasabb az ár, ha a világpiaci kőolaj ára a 2017- es szint közelében van, kik akarnak extra profitra szert tenni a korlátozások feloldása után jelentősen megnövekedő üzemanyag felhasználásból. A négy évvel ezelőtti lépéséhez akkor Orbán Viktor gratulált, higgye el, most egy ország gratulálna, ha azokat az árakat visszahozná!

Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …