2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Igaz, hogy Áder pártkatona, de akkor is meg kell szólalnia a megfigyelési botrányban!

DK: Igaz, hogy Áder pártkatona, de akkor is meg kell szólalnia a megfigyelési botrányban!

Az Orbán-kormány nyakig ül az elmúlt 30 év legnagyobb botrányában. Ha igazak a hírek, akkor a magát kereszténynek és nemzetinek hazudó kabinet egy kémprogram segítségével ellenzéki politikusokat, civileket, újságírókat figyel meg és gyűjt róluk adatokat törvénytelenül.

Itt van tehát az ideje, hogy a nemzetközi botrányban Áder János is megszólaljon! Tudjuk, hogy nem a Köztársaság elnöke, hiszen Köztársaság sincs, de ha már névleg ez a pozíciója, nem teheti meg, hogy néma marad. Itt vélhetően magyar emberek személyes és szenzitív adatait halászta le orvul az Orbán-kormány, ez pedig többek között nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.

A Demokratikus Koalíció szerint Áder bűnrészességet vállal, ha némaságba burkolózik. Ezzel ugyanis vagy azt jelzi, hogy neki nincs véleménye, vagy azt, hogy egyetért a megfigyelésekkel. A DK ezért felszólítja Áder Jánost, hogy tegyen az Orbán-kormány újabb nemzetközi botrányában egyértelmű állásfoglalást! Igaz, hogy nem ezért küldte Orbán a Sándor-palotába, de ez akkor is kötelessége.

Barkóczi Balázs a DK szóvivője és képviselőjelöltje az előválasztáson a XV. kerületben és Újpesten

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…