2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Igaz, hogy Áder pártkatona, de akkor is meg kell szólalnia a megfigyelési botrányban!

DK: Igaz, hogy Áder pártkatona, de akkor is meg kell szólalnia a megfigyelési botrányban!

Az Orbán-kormány nyakig ül az elmúlt 30 év legnagyobb botrányában. Ha igazak a hírek, akkor a magát kereszténynek és nemzetinek hazudó kabinet egy kémprogram segítségével ellenzéki politikusokat, civileket, újságírókat figyel meg és gyűjt róluk adatokat törvénytelenül.

Itt van tehát az ideje, hogy a nemzetközi botrányban Áder János is megszólaljon! Tudjuk, hogy nem a Köztársaság elnöke, hiszen Köztársaság sincs, de ha már névleg ez a pozíciója, nem teheti meg, hogy néma marad. Itt vélhetően magyar emberek személyes és szenzitív adatait halászta le orvul az Orbán-kormány, ez pedig többek között nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.

A Demokratikus Koalíció szerint Áder bűnrészességet vállal, ha némaságba burkolózik. Ezzel ugyanis vagy azt jelzi, hogy neki nincs véleménye, vagy azt, hogy egyetért a megfigyelésekkel. A DK ezért felszólítja Áder Jánost, hogy tegyen az Orbán-kormány újabb nemzetközi botrányában egyértelmű állásfoglalást! Igaz, hogy nem ezért küldte Orbán a Sándor-palotába, de ez akkor is kötelessége.

Barkóczi Balázs a DK szóvivője és képviselőjelöltje az előválasztáson a XV. kerületben és Újpesten

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum