2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Törley Kata a Tanítanék mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltje

Törley Kata a Tanítanék mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltje

❗️Szóljanak az európai parlamenti választások is arról, ami a legfontosabb: gyermekeink jövőjéről❗️
🔽Legyél az elsők között, akik kiállnak a kampányom mellett – kövesd az új, politikusi Facebook oldalamat, és iratkozz fel a hírlevelemre a kommentek között található linken!
🟢A Tanítanék az elmúlt nyolc év során mindig próbálta a körülményekhez alakítani a tevékenységét, számos, sokszor formabontó eszközzel tett egy igazságosabb oktatásért.
🇪🇺Most új szintet lépünk: elindulok az európai parlamenti választásokon a Tanítanék képviselőjelöltjeként, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt listáján. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt az egyetlen mozgalmi hátterű, civil ügyeket felkaroló párt jelenleg az országban, ezért képzelhető el a két szervezet közötti együttműködés.
🗣A hatalom minden erejével azon ügyködik, hogy ellehetetlenítse a civil kezdeményezéseket, hogy szűkítse a mozgásterünket, ezért nekünk minden eszközt meg kell ragadnunk a céljainkért.
🤝Európai parlamenti képviselőként is azt a többszázezer diákot, szülőt, és pedagógust fogom képviselni, akik Magyarországon nap, mint nap szembesülnek az oktatási rendszer igazságtalanságaival, és a folyamatos leépülésével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…