2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Születésnapi adománygyűjtés sztárokkal a Heim Pál Gyermekkórház javára

Születésnapi adománygyűjtés sztárokkal a Heim Pál Gyermekkórház javára

Jótékonysági adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Immár hagyományként születésnapja alkalmából azt kéri, hogy támogassuk közösen a Heim Pál Gyermekkórház – Sebészek a Gyermekekért Alapítványt. Február 25-én a születésnapi összejövetelen jótékony célból népszerű sztárvendégek lépnek fel a Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központban, hangsúlyozva az adománygyűjtés fontosságát: Radics Gigi, Radics Sándor, cimbalomművész, Mohamed Fatima, Yulaysi Miranda és Tóth Gergő.

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon. 2000-ben helyezkedett el a Baptista Szeretetszolgálatnál mint gyermekprogram szervező, azóta többször is kiemelték tevékenysége miatt. A hátrányos helyzetű csemetéknek folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

–  A születésnapi pénzadománygyűjtést idén harmadik alkalommal szervezem meg. 2020-ban a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Háznak 560.000 Ft-ot, 2022-ben a csepeli Majd Megnövök Óvoda javára gyűjtöttem 587.000 Ft-ot sikeresen. Az elmúlt évek tapasztalatait látva, az összefogás sikeresen működik, amennyiben egy nemes célt szolgálunk. A célom az, hogy minél több pénzbeli adomány jöjjön össze a Heim Pál Gyermekkórház – Sebészek a Gyermekekért Alapítvány javára. Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal. Egy összejövetelt is szervezek, ahol fellép Radics Gigi, Radics Sándor, cimbalomművész, Mohamed Fatima, Yulaysi Miranda és Tóth Gergő, továbbá áldást mond Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Az esemény házigazdája és műsorvezetője Berczelly Réka, az esemény a Pizza King Express jóvoltából és Melhem Saad támogatásával a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében valósul meg – mondta Baricz Dezső.

 

Támogassuk együtt a Heim Pál Gyermekkórház – Sebészek a Gyermekekért Alapítványt szívünk szerint!

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Bank neve: UniCredit Bank

Számlaszám: 10918001-55555555-55555555

Közlemény: Születésnap

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…