2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Nem lesz autója a perecesi polgárőröknek, újabb csapás a közbiztonságra?

Nem lesz autója a perecesi polgárőröknek, újabb csapás a közbiztonságra?

A napokban olyan információ jutott el hozzám, hogy a perecesi polgárőrök autóját annak ellenére, hogy érvényes műszakival rendelkezik kivonták a forgalomból.
Ez újabb csapás lenne a közbiztonságra. Az előző ciklusban a terület képviselőjeként a helyi polgárőrcsoport vezetőjével azon dolgoztunk, hogy legyen autója a helyi polgárőröknek, hiszen Pereces jelentős nagyságú külterülettel rendelkezik, ahol elsősorban zártkertek találhatóak. A polgárőrök  eredményes munkájához feltétlenül szükséges a gépjármű. Éppen ezért levélben fordultam Csóra Györgyhöz, a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökéhez a hír kapcsán. Szeretném megtudni tőle,,igaz-e és ha igen miért került sor erre a lépésre?
Perecest a földrajzi környezet és a nagy terület miatt már az is hátrányosan érintette közbiztonsági szempontból, hogy az új városvezetés alatt gyakorlatilag megszűnt a lovas mezőőrség. Most ha a Lada Niva típusú terepjárót sem fogják tudni használni az tovább fogja nehezíteni a helyzetet.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …